image
image
image
image
image
image
image
image

Bringázz a munkába és irány Olaszország!

Az idén már a második, összességében a tizenhetedik alkalommal hirdetik meg a kerékpáros akciót, amelyen ezúttal egy olaszországi utazást is nyerhetünk a Giro d’Italia kerékpáros körverseny befutójára…

Tovább

Elkészült az öntözőrendszer bővítése a Barátság Parkban

A rendszer kiépítésének első üteme már az elmúlt évben megtörtént, most a második ütem kivitelezése is befejeződött már augusztus elejére.

Tovább

Buszváltozás

2019. szeptember 1-től (vasárnaptól) kezdődően az alábbi változások lépnek életbe Győr helyi autóbusz-közlekedésében.

Tovább

Buszváltozás

Gázvezeték-rekonstrukciós munkálatok miatt 2019. augusztus 27-én (kedden) üzemkezdettől 2019. augusztus 28-án (szerdán) üzemzárásig a Mónus Illés utca részlegesen egyirányúsításra kerül.

Tovább

Tájékoztatás

Lakossági tájékoztatás az életvédelmi létesítmények kijelölő határozatának visszavonásáról...

Tovább

Buszváltozás

Az ÉNYKK Zrt. tájékoztatja utasait, hogy az úthálózat-fejlesztési munkálatok előrehaladása következtében 2019. augusztus 17-én (szombaton) üzemkezdettől a Tóth László utca a helyi autóbusz-közlekedés számára is megnyitásra kerül, ezért a 8, 8B, 15, 15A jelzésű helyi autóbuszjáratok közlekedési rendje az alábbiak szerint módosul.

Tovább

Koszorúzási ünnepség

Szent István napi ünnepség...

Tovább

Tájékoztató szolgáltatásokról és nyitva tartásokról – Augusztus 20.

Ügyfélszolgálat, parkolás, piac, temetők, sportingatlanok, hulladékszállítás...

Tovább

Ismét szúnyoggyérítés várható

A GYŐR-SZOL Zrt. a számlált szúnyog mennyiség és az időjárási előrejelzések alapján úgy döntött, hogy  2019. augusztus 14-18-ig légi és földi kémiai csípőszúnyog imágó gyérítést végez a város egész területén.

Tovább

Bornapok, Aqua és Ace of Base slágerek augusztus végén

„I’m a Barbie girl...” – szól az Aqua egyik legismertebb slágere, akik a Bornapok hétvégéjén a nyárzáró koncert egyik fellépői lesznek, de Győrbe jön Jenny az Ace of Base-ből, a Safri Duo, a 2 Brothers on the 4th floor, a magyarok közül pedig DJ André, a Happy Gang és a Hip Hop Boyz.

Tovább

Forgalmi változás a Barokk Esküvő ideje alatt

2019. augusztus 9-én (pénteken) 20.00 és 23.00 óra között, valamint 10-én (szombaton) és 11-én (vasárnap) 19.00 és 23.00 óra között a 27. Barokk Esküvő rendezvény miatt teljes szélességében lezárásra kerül a Rába kettős híd. A lezárás időtartama alatt az 1, 1A, 8, 11, 14 jelzésű helyi autóbuszjáratok az alábbi terelőútvonalakon közlekednek.

Tovább

Forgalomkorlátozás

A 16. IAM - Mazsorettsport Európa Bajnokságot és a „Merry Majorette” Nemzetközi Kupát 2019. augusztus 15-18. között rendezik városunkban, az Egyetemi Csarnokban

Tovább

Buszváltozás

Az ÉNYKK Zrt. értesíti utasait, hogy aszfaltozási munkálatok miatt 2019. augusztus 1-jén (csütörtökön) 14.00 és 18.00 óra között az 1, 1A jelzésű helyi autóbuszok ideiglenesen nem érintik a következő megállóhelyeket:

Tovább

Száraz faágak levágása

A városi faállomány kezelőjeként a Győr-Szol Zrt. nagy figyelmet fordít a növényápolási munkákra.

Tovább

Bezár a vizes játszótér

A vakáció végét követően a létesítmény szeptember 2-án, hétfőn bezár.

Tovább

Földi szúnyoggyérítés

A Győr-Szol Zrt. szúnyoggyérítést végez földi melegködös kémiai eljárással.

Tovább

Forgalmi változások a nyárzáró koncert idején

A Nyárzáró koncert biztonságos lebonyolítása érdekében útlezárásra kell számítani, ami érinti a buszközlekedést is. Az önkormányzat a koncert utáni hazajutást ingyenes éjszakai járatokkal segíti.

Tovább

Vágányzári hirdetmény

2019. szeptember 1-én Ferencváros – Kelenföld állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Budapest – Hegyeshalom vasútvonalon a 919 és 939 sz. InterCity vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Tovább

Tájékoztatás légi és földi szúnyog gyérítésről

A GYŐR-SZOL Zrt. légi és földi kémiai csípőszúnyog imágó gyérítést végez.

Tovább

Éleslövészet

 

A Magyar Honvédség 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred értesíti a lakosokat, hogy a győrszentiváni katonai lőtéren szeptember 2-án, 3-án, 9-én, 18-án és 27-én 08.00-15.00 óra között éleslövészetet hajtanak végre.
A lövészet idején a biztonsági területre belépni és ott tartózkodni szigorúan tilos és életveszélyes!

A Magyar Honvédség 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred értesíti a lakosokat, hogy a győrszentiváni katonai lőtéren szeptember 2-án, 3-án, 9-én, 18-án és 27-én 08.00-15.00 óra között éleslövészetet hajtanak végre.

 

Tovább

Forgalomkorlátozás

A 16. IAM - Mazsorettsport Európa Bajnokságot és a „Merry Majorette” Nemzetközi Kupát 2019. augusztus 15-18. között rendezik városunkban, az Egyetemi Csarnokban.

Tovább

Hőségriasztás

2019. augusztus 10. szombat 0 órától augusztus 12., hétfő 24:00 óráig rendelte el az országos tisztifőorvos a II. fokú hőségriasztást...

Tovább

Folytatódik a szúnyoggyérítés

A Győr-Szol Zrt. kedvező időjárási feltételek esetén tervezetten 2019. augusztus 7-e és augusztus 11-e között földi melegködös szúnyoggyérítést végez az alkonyati órákban a város egész területén.

Tovább

Változik a munkarend

Tájékoztatjuk a Tisztelt Ügyfeleket, hogy az augusztus 20-i hosszúhétvége munkanap áthelyezése miatt az alábbiak szerint változik a Polgármesteri Hivatal munkarendje:

Tovább

A Giro versenyigazgatója Győrben

A Szent István út Városháza előtti szakasza lesz a 2020-as Giro d’Italia kerékpáros körverseny második napjának befutója. A versenyigazgató szakmai egyeztetésre és helyszínbejárásra látogatott Győrbe…

Tovább