image
image
image
image
image
image
image
image

Díjazták az EYOF győri résztvevőit

Az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál győri sportolóit és edzőit köszöntötte Borkai Zsolt polgármester és az önkormányzat az év utolsó közgyűlésén…

Tovább

Éjszakai járatok szilveszterkor

A győri önkormányzat a Szilveszteri Vigasságokon résztvevők be- és hazajutását ingyenes éjszakai járatokkal segíti:

Tovább

Végre megújulhat a színház, a szakemberek szerint a legjobb helyen lesz az átmeneti otthon

Két évadra bezárja kapuit a Győri Nemezi Színház, hogy 2021 őszére teljesen megújulva fogadhassa a kultúra szerelmeseit. Azt, hogy két évig hová járhatunk színházba, Borkai Zsolt polgármester személyesen jelentette be az összevont társulati ülésen.

Tovább

Tájékoztató szolgáltatásokról és nyitva tartásokról az év végén

A Győr-Szol Zrt tájékoztatója a parkolásról, köztemetőkről, piacról, sportingatlanokról, hulladékszállításról...

Tovább

Közmeghallgatás

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése 2017. december 21-én (csütörtökön) 14:00 órakor a Városháza dísztermében közmeghallgatást tart...

Tovább

Fogadóóra

Dr. Somogyi Tivadar önkormányzati képviselő fogadóórát tart 2017. december 22-én, pénteken 9:00-10:00 óráig a Városháza alpolgármesteri I. irodában.

Tovább

Kulturális fellegvárak fogtak össze Győr Európa Kulturális Fővárosa címéért

Az egyetem, a kereskedelmi és iparkamara, a Pannonhalmi Főapátság, a fertődi Esterházy-kastély, a nagycenki Széchenyi-kastély, a Fertő-Hanság Nemzeti Park, sőt Sopron városa is Győr mellett az Európa Kulturális Fővárosa 2023-as pályázatában…

Tovább

Fogadóóra

Kovács Tamás önkormányzati képviselő 2017 december 15-én (pénteken) a Kovács Margit Iskolában (Répce utca 2) 16:00-tól év végi fogadóórát tart...

Tovább

Forgalmi változás

A 821-es számú főút (újabb nevén Bakony út) - Kálvária út jelzőlámpás csomópontban egy új, balra kanyarodó sávot létesítenek.

Tovább

Eredményes a Foglalkoztatási Paktum

Nem egész fél év alatt 282 főt vontak be a programba, és már 161 fő részesül foglalkoztatási támogatásban. A program 2018 év végéig tart, de a meghosszabbítással 2021. június 30-ig összesen 1,8 milliárd forintot költhetnek a munkaerőhiány csökkentésére…

Tovább

Befejeződött a felújítás a Tihanyi Árpád út 51. sz. alatti rendelőben

Tájékoztatjuk Győr város lakosságát, hogy a Győr, Tihanyi Árpád út 51. sz. alatti rendelő felújítása befejeződött.

Tovább

Helyközi menetrendváltással összefüggő helyi változások december 10-től

2017. december 10-től (vasárnaptól) kezdődően a regionális autóbusz-menetrend változása miatt a következő változások lépnek életbe Győr helyi autóbusz-közlekedésében is.

 

Tovább

Síkosságmentesítés

A Győr-Szol Zrt. készenléti ügyeletben lévő állománya 2017. november 30-án, a kora hajnali órákban – az eső reggel 4 óra körül kezdett havazássá változni – megkezdte a csúszásmentesítést a város legforgalmasabb útszakaszain.

Tovább

Karácsonyi menü három családnak

Egy rendhagyó, de hagyományteremtő összefogás eredményeként kap komplett karácsonyi menüt három győri család. A győri vendéglátó ipari cégek a főfogásról, míg a polgármesternek és két alpolgármester felesége a süteményekről gondoskodott…

Tovább

Tájékoztató az év végi buszközlekedés-változásokról

Az ÉNYKK Zrt. tájékoztatójából kiderül, miként járnak a buszok az ünnepek alatt Győrben:

Tovább

Modernizálták a Tihanyi úti rendelőt

A közel 260 millió forintos támogatást élvező programnak köszönhetően a győriek 21-ik századi körülmények között vehetik igénybe az egészségügyi szolgáltatásokat.

Tovább

Karácsonyi ajándék a kis lakóknak

A hagyomány az idén is folytatódott, Borkai Zsolt polgármester játékokkal lepte meg a gyermekotthon lakóit…

Tovább

Késések várhatók

„Karácsonyi Rohanás” futóverseny miatt 2017. december 17-én (vasárnap) 10.00 és 12.30 óra között ideiglenes forgalomkorlátozás lesz Győrben, a Kálóczy tér – Kossuth híd – Káptalandomb – Rába kettős híd – Híd utca – Töltésszer – Kunszigeti út – Tákó utca – Új sor – Fő utca – Kunszigeti út – Töltésszer – Jedlik híd – Vásárhelyi utca – Zólyom utca – Báthory út – Ady Endre utca – Dózsa György rakpart – Rónay Jácint utca – Tulipános iskola útvonalon, ezért az 1, 1A, 6, 8, 11, 14B jelzésű helyi autóbuszjáratok közlekedésében a fenti időszakban kisebb késések várhatók.

Tovább

Folytatódott a jótékony hagyomány

Ahogy a korábbi években már megszokhattuk, az önkormányzat az idén is adventi gyűjtést szervezett a rászorulóknak. A Humánpolitikai Főosztály ezúttal szaloncukrot és gyermekjátékokat várt a hivatal és az intézmények dolgozóitól.

Tovább

Ideiglenesen zárva a Dunakapu téri korcsolyapálya

A nagy meleg és a jelentős eső miatt 2017. december 12-én a Dunakapu téri jégpálya nem üzemel. Várható nyitás december 13-án (az időjárás függvényében).

Tovább

EYOF kiállítás, album és sportbál az évértékelőn

A győri EYOF legszebb pillanatait és eseményeit idézi vissza a most megjelent fotóalbum, miközben az Olimpiai Sportparkban kiállítás nyílt hazánk első olimpiai eseményéről. A polgármester évértékelőjén az is kiderült, hogy jövőre sportbált rendez a város, itt díjazzák majd legjobb sportolóinkat...

Tovább

Talált tárgyak árverése

Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala az őrzésében lévő talált tárgyakat ingó árverésen értékesíti 2017. december 12-én, 9:00 órától...

Tovább

Új tulajdonos az ETO-nál

Az elmúlt időszak bizonytalanságai után nagy bejelentés történt szerdán, a Városházán. Új befektető érkezett az ETO FC-hez, sőt, 96 százalékos tulajdont is szerzett a Kft-ben, így megoldódni látszanak a korábbi nehézségek.

Tovább

Fogadóóra

Radnóti Ákos (7. vk.) és dr. Gancz Tamás (8. vk.) önkormányzati képviselők december 11-én, hétfőn 17:00 órakor fogadóórát tartanak a Fekete István Általános Iskolában (Kodály Zoltán u. 31.).

Tovább

Buszváltozás

2017. december 5-én (kedden) üzemkezdettől a 22, 22A, 22B, 22Y, 42 jelzésű helyi autóbuszjáratok újra eredeti útvonalukon, a Baross Gábor úton, eredeti megállóhelyeiket érintve közlekednek, ezért az eddig ideiglenesen érintett Bartók Béla úti megállóhelyeken nem állnak meg.

Tovább