image
image
image
image
image
image
image
image

Szúnyoggyérítés földön és a levegőben

A Győr-Szol Zrt. folytatja a szúnyoggyérítést a földön és a levegőben egyaránt.

Tovább

Fürdőbérletek az önkormányzat támogatásaként

Az önkormányzat az idén is ingyenes fürdőbérletekkel támogatta az időseket, mozgáskorlátozottakat és nagycsaládosokat tömörítő szervezeteket…

Tovább

Forgalmi változások

er

Nádorvárosban két utca felújítása zajlik, mindegyik helyszínen forgalomkorlátozás van érvényben.

Tovább

Opera-ajándék Győrnek CD-n és élőben

Ókovács Szilveszter, a Magyar Állami Operaház főigazgatója hozta el Győrbe a több mint félszáz CD-ből álló gyűjteményt, szeptemberben pedig élőben is fellépnek az operaház művészei városunkban…

Tovább

Vágányzári hirdetmények

A MÁV-START Zrt. 2018. június 09-től 2018. június 10-ig Győr – Öttevény állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt, illetve 2018. június 18-tól 2018. augusztus 31-ig Veszprém – Ajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a hirdetményen szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Tovább

Átadták a környezetvédelmi díjat

A Környezetvédelmi Világnap alkalmából kedden adták át a győri városházán a Kitaibel Pál Környezetvédelmi Emlékérmet.

Tovább

Szabadstrandok nyitása

2018. június 1-jén kinyitott az Aranypart II. szabadstrand, június 4-étől az Aranypart I. szabadstrand is használható.

Tovább

Győri elismerések a Pedagógusnapon

A város ünnepségén átadták a Győr Oktatásügyéért és a Győr Sportjáért díjakat is…

Tovább

Vágányzári hirdetmény

A GYSEV Zrt. tájékoztatása szerint   a Szombathely – Hegyeshalom vasútvonalon végzett pályakarbantartási munkák miatt 2018. június 2-től (szombat) 2018. június 16-ig (szombat) a hirdetményen szereplő vonatok a fejlécükben megjelölt napokon módosított menetrend szerint közlekednek.

Tovább

Az idősbarát otthonokért

A győri önkormányzat az idén is pályázati forrást biztosít az idősek életfeltételeit javító lakáskorszerűsítéshez…

Tovább

Közeledik a győri fesztiválszezon

A nyárnyitó hétvégén a Magna Cum Laude, a Virtuózok és Kowalsky meg a Vega is fellép, később lesz Fenyő Miklós koncert is, sőt, a nyári kínálatba két új fesztivál is bekerült…

Tovább

A városrészek szolgálatáért

A pénteki közgyűlés előtt adta át Borkai Zsolt polgármester a 2018-as Városrész Szolgálatáért díjak közül a Bácsa, Belváros, Jancsifalu, Kismegyer, Ménfőcsanak, Pinnyéd, Révfalu és Sziget Szolgálatáért díjakat.

Tovább

KSH adatfelvétel

A Központi Statisztikai Hivatal tájékoztatása szerint 2018. május 23. és június 15. között Győrben is kötelező adatszolgáltatáson alapuló mezőgazdasági adatfelvétel zajlik.

Tovább

Fogadóóra

Takács Krisztián önkormányzati képviselő június 18-án, hétfőn 16:00 és 17:00 óra között fogadóórát tart a Városháza Zechmeister II. termében.

Tovább

Éjszakai járatok a nyárnyitó hétvégén

Az idén június 15-én, pénteken és június 16-án, szombaton is ingyenes szabadtéri koncerten szórakozhatunk. A hazajutást az önkormányzat mindkét napon ingyenes éjszakai buszjáratokkal segíti. Útlezárásra kell számítani a koncertek idején.

Tovább

Megújult a Győri Gyermektábor

A Győrújbaráton működő tábor felújítása hét esztendeje kezdődött, és az idei szezonra a főépület rekonstrukciójával be is fejeződött. A hét év alatt teljesen megújult a győri gyerekek kedvenc táborhelye…

Tovább

Földi szúnyoggyérítés

A Győr-Szol Zrt. folytatja a szúnyoggyérítést, ezúttal földi melegködös eljárással.

Tovább

Növényvédelmi munkák

A Győr-Szol Zrt. - az időjárás függvényében - tervezetten 2018. június 8-án, pénteken 22 és 6 óra között végzi el a Győr területén található vadgesztenyefák levél aknázómoly elleni növényvédelmi permetezését.

Tovább

A Nemzeti Összetartozás Napját ünnepeltük

Nemzeti összetartozásunkat ünnepeltük a győri országzászló emlékműnél. A szónok azokra a kötelékekre hívta fel a figyelmet, amelyek újra egyre szorosabbra fűzik a kapcsolatokat magyar és magyar között.

Tovább

Hínárvágás

A Győr-Szol Zrt. koordinálásában a napokban zajlik az Adyvárosi I-es számú tavon a hínár vágása.

Tovább

Földi szúnyoggyérítés

A Győr-Szol Zrt. 2018. június 1-jén folytatja a szúnyoggyérítést, ezúttal földi melegködös eljárással.

Tovább

Növényvédelmi munkák

A Győr-Szol Zrt. - az időjárás függvényében - tervezetten május 30-án, szerdán, május 31-én, csütörtökön és június 1-jén, pénteken 22 és 6 óra között végzi el Győr területén a tömegközlekedési útvonalak mentén, illetve a parkokban található fák szívó, rágó kártevők és gombabetegségek elleni növényvédelmi permetezését.

Tovább

Fogadóóra

Rózsavölgyi László. Marcalváros II. önkormányzati képviselője  következő fogadóóráját 2018. június  4-én hétfőn 16.00 órakor  tartja az Arany János Általános Iskola könyvtárában.

 

Tovább

Buszváltozás

Építkezési munkálatok miatt 2018. május 28-án (hétfőn) reggel 8.00 órától várhatóan 2018. június 11-én (hétfőn) reggel 8.00 óráig a 6, CITY jelzésű helyi autóbuszok mindkét irányban terelőúton, a Móricz Zsigmond rakpart – Tartsay Vilmos utca – Schwarzenberg utca útvonalon közlekednek...

Tovább

Megújultak a ménfőcsanaki hadisírok

A Horgas úti temető hadisírjával folytatódott a felújítás-sorozat, amelyet a hétvégi Hősök Napja előtt néhány nappal adtak át ünnepélyesen…

Tovább