Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Lőgyakorlat

A Magyar Honvédség 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred értesíti a lakosokat, hogy a győrszentiváni katonai lőtéren 2020. március 3-án és 17-én 08.00-22.00 óráig, valamint 13-án és 24-25-26-án 08.00-15.00 óra között éleslövészetet hajtanak végre...

Tovább

Figyelemfelhívás

Az Alsószigetközi Földtulajdonosok Vadásztársaságának tájékoztatása rókacsapdák kihelyezéséről...

Tovább

Vágányzári hirdetmény

A MÁV-START Zrt. tájékoztatása  szerint   2020. február 29-től 2020. március 1-ig Nagyszentjános – Győrszentiván állomások között végzett pálya karbantartási munkák miatt a 1 Budapest – Hegyeshalom vasútvonalon egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Tovább

Kerékpárosbarát munkahely

Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala sikerrel pályázott a „Kerékpárosbarát munkahely 2019” címre, amelynek kezdő fokozatát el is nyerte.

Tovább

Bezárt a belvárosi jégpálya

A Dunakapu téri korcsolyapályát üzemeltető Győri Jégsportért Alapítványtól kapott információk alapján a jégpálya a tavaszias, illetve szeles időjárás okozta műszaki állapot miatt bezárt.

Tovább

Egyirányúsítás a Kálvária utcában

A Kálvária úton a csapadékvíz elvezető rendszer gépi tisztítását végzik 2020. február 6-án és 7-én, emiatt a Kálvária útnak a Kert utca és 821-es főút közötti szakasza 09.00 és 13.00 óra közötti időszakban csak a 821-es főút felől a GYSEV vasúti átjáró felé vezető irány lesz járható.

Tovább

Parkoló megnyitása

A Győr-Szol Zrt. értesíti a közlekedőket, hogy a korábban lezárt, Petőfi-híd alatti parkolórészt 2020. február 6-án, csütörtökön 9 órakor ismét megnyitotta. A folyók apadása megkezdődött, így a járművek zavartalanul vehetik igénybe ezt parkolórészt.

Tovább

Árhullám várható

2020. február 4-én, kedden délután lezárják a Petőfi híd alatti parkolók egy részét, a későbbiekben a Móricz Zsigmond alsó rakparti útját is érintheti a korlátozás…

Tovább

Letette az esküt dr. Dézsi Csaba András

Dr. Dézsi Csaba András, Győr frissen megválasztott polgármestere pénteken tett esküt a közgyűlés előtt, és megválasztották az alpolgármestereket is. Jelentős környezetvédelmi döntések mellett arról is határoztak, hogy a város hárommillió forintos segélyt küld testvérvárosának, a kínai Wuhannak…

Tovább

Rendkívüli közgyűlés

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának közgyűlése 2020. január 31-én 10:00 órakor rendkívüli ülést tart, amelynek keretében veszi át megbízólevelét és teszi le a polgármesteri esküt Dr. Dézsi Csaba András.

Tovább

Időközi választás

Időközi polgármester-választás Győr részvételi adatok - előzetes eredmények

Tovább

Átadták a Kultúra napi elismeréseket

A városi ünnepségen adták át a „Győr Művészetéért”, és a „Győr Közművelődéséért” díjakat…

Tovább

Buszterelés

A terelés 2020. január 21-től a 22-es, 22A, 22B, 22Y és 42-es járatokat érinti:

Tovább

Március 15-től Győri Tavaszi Fesztivál!

Március 15-én, vagyis nemzeti ünnepünkön kezdődik Győr szezonnyitó összművészeti fesztiválja a Győri Tavaszi Fesztivál. A jó idő mellé koncerteket, előadásokat, gyermekprogramokat kapunk…

Tovább

Újra a DAC-pályán a DAC sportolói

Az idén negyven éves létesítmény a közelmúltban a győri önkormányzat tulajdonába került. Hogy a DAC színeiben sportoló fiatalok ismét birtokba vehessék a sportpályát, az önkormányzat a DAC-Utánpótlás FC működtetésébe adta azt…

Tovább

Változik a vásárcsarnok nyitva tartása

A hétfői szünnapot követően keddtől szombatig 6 és 14 óra között, vasárnap 6 és 11 óra között lesz nyitva a vásárcsarnok.

Tovább

Fogadóóra

Rózsavölgyi László önkormányzati képviselő 2020. február 17-én hétfőn16.00 órakor fogadóórát tart az Arany János Általános Iskola könyvtárában.

Tovább

Viharos szél miatti felhívás

A Győr-Szol Zrt. a városi faállomány kezelőjeként felhívja a közlekedésben résztvevők figyelmét, hogy a térségünkben tapasztalható viharos szél miatt a közterületen álló fákról gallyak, ágak törhetnek le.

Tovább

Hétfőtől vége a buszterelésnek

A 22-es, 22A, 22B, 22Y és 42-es járatok 2020. február 10-től visszatérnek eredeti útvonalukra...

Tovább

Tetőzés

Nincs szükség zárásra a Móricz Zsigmond rakparton...

Tovább

KSH adatfelvételek Győrben

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Győr településen a hivatal elnöke által 2020-ra engedélyezett, önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre, a korábbi évek gyakorlata szerint:

Tovább

Rózsaszínbe borult a Jedlik híd

100 nappal a Giro d’Italia rajtja előtt az útvonal városaiban világítottak meg épületeket a verseny színével. Győrben a Jedlik híd fénylett rózsaszínben…

Tovább

Fogadóóra

Bárány István önkormányzati képviselő Révfaluban február 03-án az Audi iskolába, Bácsán 04-én az Üstökös FC Klub helyiségébe, Kisbácsán 05-én a kisbácsai tagiskolába 17 órától fogadóórára hívja és várja az érdeklődőket.

Tovább

Szitásdombig hosszabbodik a 6-os buszjárat útvonala

A 6-os jelzésű autóbuszok útvonala Sárástól 2020. január 25-től meghosszabbodik Szitásdombig, új eljutási lehetőséget teremtve a térség lakóinak számára...

Tovább

Lőgyakorlat

A Magyar Honvédség 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred értesíti a lakosokat, hogy a győrszentiváni katonai lőtéren 2020. február 4-én, 18-án, 25-26-án 08.00-15.00 óra között, valamint 11-12-én 08:00-22:00 óráig éleslövészetet hajtanak végre.

Tovább