image
image
image
image
image
image
image
image

Európai Parlamenti választás 2019.

Napközbeni jelentések - részvételi adatok, eredmények

Tovább

Új gépek a város útjain

Télen már érkezett két kisgép, most pedig három új, nagyteljesítményű tehergépkocsival és a hozzájuk tartozó adapterekkel bővült a Győr-Szol Zrt. eszközparkja…

Tovább

Árhullám: Várhatóan nem kell zárni, de a készültség marad

A napok elteltével időben elhúzódóbb, és kisebb mértékű árhullámra kell készülni, mely jelenlegi értékelések szerint nem éri el azt a szintet, hogy a Dunakapu tér alatti alsó rakparti utat és a parkolót le kelljen zárni.

Tovább

Újra nyit a „vizes” játszótér

Május 25-én, szombaton újra megnyitja kapuit Győrben, a Bisinger sétányon található „vizes” játszótér.

Tovább

Értesítés a virágosztásról!

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Győr – Szol Zrt. május 29-én 9:00-16:00 óra között tartja az előzetesen regisztrált lakosok számára az egynyári virágok kiosztását.

Tovább

Menetrendi változások

Az ÉNYKK Zrt. tájékoztatja utasait, hogy 2019. június 15-től (szombattól), a nyári tanszünet kezdetétől az alábbi változások történnek Győr helyi autóbusz-közlekedésében.

Tovább

Hirdetmény

Az Integrált Településfejlesztési Stratégia 2014-2020 módosítása...

Tovább

190 kamera vigyázza a város biztonságát

Az országban elsőként Győrben épült ki a kamerarendszer, aminek fejlesztése tíz éve folyamatos. Nem csak új kamerákat helyeznek el, de az elavultakat is cserélik, és a gerinchálózatot is fejlesztik…

Tovább

Az Audi Aréna Győr-ben lesz a kézis lányok köszöntése!

A Győri Audi ETO KC vasárnap ismét felülhetett Európa trónjára. A rossz idő miatt a csapatot nem a Dunakapu téren, hanem az Audi Aréna Győr-ben köszönti a város. Ide várjuk a győrieket hétfőn délután, ünnepeljük együtt a BL-győztes lányokat!

Tovább

Szúnyoggyérítés

A GYŐR-SZOL Zrt. a számlált szúnyog mennyiség és az időjárási előrejelzések alapján úgy döntött, hogy 2019. május 16-17.,  (tartaléknap: 2019.05.18.) földi kémiai csípőszúnyog imágó gyérítést végez a város kifejezetten érintett területein.

Tovább

KSH adatfelvétel

Központi Statisztikai Hivatal Győr településen kötelező adatszolgáltatáson alapuló mezőgazdasági összeírást hajt végre május 27-től.

Tovább

Megújult a Zechmeister úti járda

A térköves felújítás a Bajcsy-Zsilinszky út és a Virágpiac közötti szakaszon készült el…

Tovább

Újra Stílusos Art Piknik a Radón

A hazai gasztronómia legszínesebb és legdizájnosabb fesztiválja következik május 30. és június 2. között a Radó-szigeten, ahol a kulináris élvezetek mellett kulturális élményekben is részünk lehet...

Tovább

Lakossági fórum

Győr Megyei Jogú Város Polgármesterének nevében a Településfejlesztési Főosztály lakossági fórum keretében bemutatja a településképi rendelet módosításának anyagát.

Tovább

Éjszakai növényvédelmi munkák

A Győr-Szol Zrt. - az időjárás függvényében - tervezetten 2019. május 24-én, pénteken 22 óra és május 25-én, szombaton 06 óra között végzi el a Győr területén található vadgesztenyefák levél aknázómoly elleni növényvédelmi permetezését.

Tovább

Két napra lezárják az M19-es utat

Győr Megyei Jogú Város Útkezelő Szervezete beruházásában épül Győrszentiván városrészben a Kálmán Imre utca vonalában az M19-es autóutat áthidaló gyalogos felüljáró.

Tovább

Kihelyezett szelektív hulladékgyűjtés

Az esemény május 25-én, szombaton 8 és 16 óra között lesz Győrben, a Kovács Margit Általános és Szakképző Iskola udvarán, a Répce utca 2. szám alatt.

Tovább

Ismét szúnyoggyérítés várható

A GYŐR-SZOL Zrt.a számlált szúnyog mennyiség és az időjárási előrejelzések alapján úgy döntött, hogy 2019. május 23-24.,  (tartaléknap: 2019.05.25.) földi kémiai csípőszúnyog imágó gyérítést végez a város kifejezetten érintett területein.

Tovább

Indul a parkolólemez kivitelezése

2019. május 20., hétfőtől az ideiglenes parkolót használhatják a kórházba érkezők...

Tovább

Forgalmi változás

2019. május 17., pénteken 08.00 órát követően az utolsó szakasz is építés alá kerül az Újkapu utcában a Bástya utca és Móricz Zsigmond rakpart között, ahol már nem tudják az autósforgalom számára biztosítani a helyet.

Tovább

A BL-győztes lányokat ünnepelte a város

Több száz szurkoló várta az Audi Arénában a vasárnap óta ötszörös Bajnokok Ligája-győztes ETO csapatát, hogy együtt ünnepeljen a lányokkal.

Tovább

Éleslövészet

A Magyar Honvédség 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred értesíti a lakosokat, hogy a győrszentiváni katonai lőtéren június 4-én, 11-12-én, 14-én és 17-18-án 8:00-15:00 óráig éleslövészetet hajtanak végre.

Tovább

Bagoly mondja… 2019.

A Győri Kovács Margit Német Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola, Iparművészeti Szakgimnázium és Szakközépiskola könyvtára 2019 évben is megrendezi Bagoly mondja… című kulturális vetélkedőjét.

Tovább

Ötödször is Bajnokok ligája győztes a Győr

Zsinórban harmadszor, története során pedig ötödször Bajnokok ligája győztes a Győri AUDI ETO KC!

Tovább

Pályázat az idősek lakás átalakítására

2009-ben indította útjára a lakások átalakítását támogató pályázatot az önkormányzat, amely hozzájárul ahhoz, hogy az idősek minél tovább maradhassanak saját, megszokott környezetükben. Az idén nyolcmilliós keret áll rendelkezésre, és május 23-ig még lehet pályázni…

Tovább