image
image
image
image
image
image
image
image

Növényvédelmi munkák

A Győr-Szol Zrt. - az időjárás függvényében - tervezetten 2018. június 8-án, pénteken 22 és 6 óra között végzi el a Győr területén található vadgesztenyefák levél aknázómoly elleni növényvédelmi permetezését.

Tovább

A Nemzeti Összetartozás Napját ünnepeltük

Nemzeti összetartozásunkat ünnepeltük a győri országzászló emlékműnél. A szónok azokra a kötelékekre hívta fel a figyelmet, amelyek újra egyre szorosabbra fűzik a kapcsolatokat magyar és magyar között.

Tovább

Hínárvágás

A Győr-Szol Zrt. koordinálásában a napokban zajlik az Adyvárosi I-es számú tavon a hínár vágása.

Tovább

Földi szúnyoggyérítés

A Győr-Szol Zrt. 2018. június 1-jén folytatja a szúnyoggyérítést, ezúttal földi melegködös eljárással.

Tovább

Növényvédelmi munkák

A Győr-Szol Zrt. - az időjárás függvényében - tervezetten május 30-án, szerdán, május 31-én, csütörtökön és június 1-jén, pénteken 22 és 6 óra között végzi el Győr területén a tömegközlekedési útvonalak mentén, illetve a parkokban található fák szívó, rágó kártevők és gombabetegségek elleni növényvédelmi permetezését.

Tovább

Fogadóóra

Rózsavölgyi László. Marcalváros II. önkormányzati képviselője  következő fogadóóráját 2018. június  4-én hétfőn 16.00 órakor  tartja az Arany János Általános Iskola könyvtárában.

 

Tovább

Buszváltozás

Építkezési munkálatok miatt 2018. május 28-án (hétfőn) reggel 8.00 órától várhatóan 2018. június 11-én (hétfőn) reggel 8.00 óráig a 6, CITY jelzésű helyi autóbuszok mindkét irányban terelőúton, a Móricz Zsigmond rakpart – Tartsay Vilmos utca – Schwarzenberg utca útvonalon közlekednek...

Tovább

Megújultak a ménfőcsanaki hadisírok

A Horgas úti temető hadisírjával folytatódott a felújítás-sorozat, amelyet a hétvégi Hősök Napja előtt néhány nappal adtak át ünnepélyesen…

Tovább

Ismét szúnyoggyérítés várható

A Győr-Szol Zrt. tájékoztatása szerint a csípésszámok fokozódása végett, a város területén ismételten légi és földi kémiai csípőszúnyog imágó-gyérítést terveznek az időjárás függvényében a következő időszakban:

Tovább

Szúnyoggyérítés földön és a levegőben

A Győr-Szol Zrt. folytatja a szúnyoggyérítést a földön és a levegőben egyaránt.

Tovább

Virágosztás

A lakosságnak meghirdetett egynyári virágigénylésre jelentkezetteknek, a virágok kiosztása, 2018. május 23.-án (szerda) 9-12 óra között lesz, a Városháza előtti téren.

Tovább

Éleslövészet

A Magyar Honvédség 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred értesíti a lakosokat, hogy a győrszentiváni katonai lőtéren 2018. június 26-án 8:00-15:00 óráig éleslövészetet hajtanak végre.

Tovább

Vágányzári hirdemények

A MÁV és a GYSEV vágányzári hirdetményei:

Tovább

Átadták a környezetvédelmi díjat

A Környezetvédelmi Világnap alkalmából kedden adták át a győri városházán a Kitaibel Pál Környezetvédelmi Emlékérmet.

Tovább

Szabadstrandok nyitása

2018. június 1-jén kinyitott az Aranypart II. szabadstrand, június 4-étől az Aranypart I. szabadstrand is használható.

Tovább

Győri elismerések a Pedagógusnapon

A város ünnepségén átadták a Győr Oktatásügyéért és a Győr Sportjáért díjakat is…

Tovább

Vágányzári hirdetmény

A GYSEV Zrt. tájékoztatása szerint   a Szombathely – Hegyeshalom vasútvonalon végzett pályakarbantartási munkák miatt 2018. június 2-től (szombat) 2018. június 16-ig (szombat) a hirdetményen szereplő vonatok a fejlécükben megjelölt napokon módosított menetrend szerint közlekednek.

Tovább

Az idősbarát otthonokért

A győri önkormányzat az idén is pályázati forrást biztosít az idősek életfeltételeit javító lakáskorszerűsítéshez…

Tovább

Közeledik a győri fesztiválszezon

A nyárnyitó hétvégén a Magna Cum Laude, a Virtuózok és Kowalsky meg a Vega is fellép, később lesz Fenyő Miklós koncert is, sőt, a nyári kínálatba két új fesztivál is bekerült…

Tovább

A városrészek szolgálatáért

A pénteki közgyűlés előtt adta át Borkai Zsolt polgármester a 2018-as Városrész Szolgálatáért díjak közül a Bácsa, Belváros, Jancsifalu, Kismegyer, Ménfőcsanak, Pinnyéd, Révfalu és Sziget Szolgálatáért díjakat.

Tovább

KSH adatfelvétel

A Központi Statisztikai Hivatal tájékoztatása szerint 2018. május 23. és június 15. között Győrben is kötelező adatszolgáltatáson alapuló mezőgazdasági adatfelvétel zajlik.

Tovább

Népszerű a virágosztás

Közel 250-en jelentkeztek az önkormányzat felhívására, így 5000 darab egynyári virágpalántát osztottak szét a győriek között szerdán a Városháza előtti téren…

Tovább

Tájékoztató szolgáltatásokról és nyitva tartásokról – Pünkösd

Ügyfélszolgálat, parkolás, piac, sportlétesítmények, temetők, hulladékszállítás...

Tovább

Buszváltozás

A csatornajavítási munkálatok befejezése miatt 2018. május 22-én (kedden) üzemkezdettől a 22, 22A, 22B, 22Y, 42 jelzésű helyi autóbuszjáratok újra eredeti útvonalukon, a Baross Gábor úton közlekednek...

Tovább

Klímavédelem: Győr is csatlakozik

Áder János köztársasági elnök a Megyei Jogú Városok polgármestereivel tárgyalt a klímavédelemben a városokra háruló feladatokról. A megbeszélésen Győrt Borkai Zsolt polgármester képviselte…

Tovább