image
image
image
image
image
image
image
image

Adatot gyűjt a KSH

A Központi Statisztikai hivatal Győrben 2017-ben is önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre a korábbi évek gyakorlata szerint…

Tovább

Fogadóóra

Takács Tímea önkormányzati képviselő 2017. január 19-én 16:00 - 17:00 óra között fogadóórát tart, a Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, ménfőcsanaki lakossági információs irodán.

Tovább

Fogadóóra

Szabó Jenő önkormányzati képviselő 2017. január 10-én 15:00 - 16.00 óra között fogadóórát tart, a Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala ménfőcsanaki lakossági információs irodán.

Tovább

Buszközlekedés változás

Az ÉNYKK Zrt értesíti utasait, hogy 2017. január 1-től (vasárnaptól) a következő változások lépnek életbe Győr helyi autóbusz-közlekedésében...

Tovább

Győrszol: Ünnepi információk

Tájékoztató ünnepi szolgáltatásokról és nyitva tartásokról:

Tovább

Nemzetiségekért

A Nemzetiségek Napja alkalmából a városi közgyűlés elején két közösség munkáját ismerték el Győr „Nemzetiségekért” díjával…

Tovább

KSH adatgyűjtés

A KSH 2017. január 1. és március 31. között önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételt végez.

Tovább

Városi ajándék az otthon lakóinak

Az idén is folytatta évtizedes hagyományát az önkormányzat, Borkai Zsolt polgármester ezúttal is rengeteg ajándékkal érkezett a gyermekotthon kis lakóihoz…

Tovább

Felhívás parkolással kapcsolatban

A GYŐR-SZOL Zrt. felhívása a hétvégi parkolásokkal kapcsolatban

Tovább

Menetrendi módosítások

Az ÉNYKK Zrt. 2016. december 11-ei menetrendi módosításait tartalmazó helyközi értesítő

Tovább

Mikulás napi ünnepség

Győr Megyei Jogú Város Örmény Nemzetiségi Önkormányzata az immár 14 éve  hagyománnyá vált Mikulás napi ünnepségét rendezi meg 2016. december 2-án 10.00 órakor kezdődően...

Tovább

Borkai Zsolt: Marad a kémény!

A mai napon Borkai Zsolt polgármester, a Győrszol Zrt. felett 100 %-os tulajdonosi jogokat gyakorló Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata képviseletében, arra kérte Sági Géza elnök-vezérigazgatót, hogy ne robbantassa fel a kéményt, amely az egykori olajgyár területén, Sziget városrészben áll.

Tovább

Létrejött a foglalkoztatási paktum Győrben

A Városháza volt az ünnepélyes aláírás helyszíne, a paktum résztvevői közösen lépnek fel a foglalkoztatással kapcsolatos kérdésekben, többek között a munkaerőhiány csökkentése érdekében…

Tovább

Elérhető az elektronikus Hulladéknaptár

A GYHG Nonprofit Kft. tájékoztatja ügyfeleit, hogy a 2017. évi első negyedéves Hulladéknaptár elektronikus formában már elérhető a szolgáltató hivatalos weboldalán.

Tovább

Síkosságmentesítés

A tartós hideg miatt sok helyen befagytak a városi tavak, azonban a jég vastagsága továbbra sem megfelelő, és a jégre hullott vékony hóréteg miatt még veszélyesebb arra rámenni.

Tovább

Újabb állami támogatás a városnak

Újabb másfélmilliárdos támogatásról döntött a kormányzat, amely a Bécsi kapu tér felújítását, a Szauter Ferenc utca és az Ifjúság körút fejlesztésének folytatását tartalmazza.

Tovább

Szilveszter Győrben

Szilveszteri programok és ingyenes éjszakai járatok

Tovább

Karácsonyfák gyűjtése

A GYŐR-SZOL Zrt. a karácsonyi ünnepeket követően kijelöli a közterületi fenyőgyűjtő helyeket.

Tovább

Itt az influenzaszezon

Az ANTSZ tájékoztatója influenzaszezon idejére...

Tovább

Önzetlen hagyomány a szép karácsonyért

A polgármesteri hivatal dolgozói az idén is gyűjtést tartottak, ezúttal a fogyatékkal élők és családjaik karácsonyához igyekeztek hozzájárulni az adományaikkal.

Tovább

Nemzetiségi közmeghallgatás

Győr Megyei Jogú Város Lengyel Nemzetiségi Önkormányzatának közmeghallgatása

Tovább

Változások a helyi buszközlekedésben is

2016. december 11-től (vasárnaptól) kezdődően a regionális (helyközi) autóbusz-menetrend változása miatt az alábbi változásokra kerül sor Győr helyi autóbusz-közlekedésében is.

Tovább

Menetrendi értesítés

Helyi menetrendi értesítő (8, 8b)

Tovább

Fogadóóra

2016. december 8-án csütörtökön 19 órától 20.00 óráig Szeles Szabolcs önkormányzati képviselő fogadó órát tart. Helyszín: Pinnyéd, Művelődési Ház (9025 Győr, Napfény u. 1.)

Tovább

Fogadóóra

2016. november 28-án 19.00 órától 20.00 óráig Szeles Szabolcs önkormányzati képviselő fogadó órát tart a Kossuth Lajos Általános Iskola Márvány utcai épületében, 2016. november 30-án szerdán 18.00 órától 19.00 óráig az Újvárosi Művelődési Házban.

Tovább