image
image
image
image
image
image
image
image

Befejeződött a felújítás a Tihanyi Árpád út 51. sz. alatti rendelőben

Tájékoztatjuk Győr város lakosságát, hogy a Győr, Tihanyi Árpád út 51. sz. alatti rendelő felújítása befejeződött.

Tovább

Helyközi menetrendváltással összefüggő helyi változások december 10-től

2017. december 10-től (vasárnaptól) kezdődően a regionális autóbusz-menetrend változása miatt a következő változások lépnek életbe Győr helyi autóbusz-közlekedésében is.

 

Tovább

Síkosságmentesítés

A Győr-Szol Zrt. készenléti ügyeletben lévő állománya 2017. november 30-án, a kora hajnali órákban – az eső reggel 4 óra körül kezdett havazássá változni – megkezdte a csúszásmentesítést a város legforgalmasabb útszakaszain.

Tovább

Buszmegálló áthelyezés

2017. november 29-én (szerdán) reggel 8.00 órától a 14B, 32, 34, 36, 37 jelzésű helyi, illetve integrált helyi-regionális autóbuszjáratok „Győr, Nádorvárosi köztemető” elnevezésű megállóhelyének „04” jelzésű kocsiállása (az autószalonnál, a városközpont felé) eredeti helyére visszahelyezésre kerül.

Tovább

Buszváltozás

2017. november 27-én (hétfőn) üzemkezdettől, várhatóan 2017. december 4-én (hétfőn) üzemzárásig a 22, 22A, 22B, 22Y, 42 jelzésű helyi autóbuszjáratok mindkét irányban terelőútvonalon közlekednek...

Tovább

Fogadóóra

Szeles Szabolcs önkormányzati képviselő 2017. november 29-án szerdán 19.00 órától 20.00 óráig fogadóórát tart.

Tovább

„Mesés” Advent

Megújult fényjátékkal, a Dunakapu téri korcsolyapályával, különleges díszvilágítással, meghitt adventi programokkal várja a Karácsonyra készülődőket a város. Megjelent a Győri Meséskönyvem adventi különszáma is, amellyel a gyerekek megismerhetik az ünnepre készülő várost, és maguk is elkészíthetik ajándékaikat…

Tovább

Fogadóóra

Takács Tímea önkormányzati képviselő 2017. november 23-án (csütörtök) 16:30 - 17:30 óra között fogadóórát tart, a Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, ménfőcsanaki lakossági információs irodán.

Tovább

Fogadóóra

Dr. Gancz Tamás önkormányzati képviselő 2017. november 17-én pénteken 17 órától képviselői fogadóórát tart a Fekete István Általános Iskolában.

Tovább

Buszmegálló áthelyezés

Útépítési munkálatok miatt 2017. november 6-án (hétfőn) reggel 8.00 órától kezdődően, a munkálatok befejezéséig (várhatóan több héten át) a 14B, 32, 34, 36, 37 jelzésű helyi, illetve integrált helyi-regionális autóbuszjáratok „Győr, Nádorvárosi köztemető” elnevezésű megállóhelyének „04” jelzésű kocsiállása (az autószalonnál, a városközpont felé) ideiglenesen áthelyezésre került cca. 100 méterrel a Szent Imre út irányába.

Tovább

A Győr-Szol Zrt. lakossági tájékoztatója

Lakossági tájékoztató szolgáltatásokról és nyitva tartásokról – November 1.

Tovább

Begyűjtik a lejárt szavatosságú növényvédő szereket

A Földművelésügyi Minisztérium megbízásából a Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi  Kamara Megyei Szervezetei a következő hetekben minden megyében felmérik a lejárt szavatosságú, gazdálkodás során már fel nem használható, különféle raktárakban esetleg „elfekvő”  növényvédőszerek mennyiségét.

Tovább

Megújultak a polgármesteri sírok

Halottak Napjára készül a város. Miközben már a temetőket készítik fel az ünnepekre, egy újabb felújítás készült el a Nádorvárosi Köztemetőben. Ezúttal Győr négy neves polgármesterének díszsírhelyét restaurálták…

Tovább

Fogadóóra

Radnóti Ákos (7. vk.) és dr. Gancz Tamás (8. vk.) önkormányzati képviselők december 11-én, hétfőn 17:00 órakor fogadóórát tartanak a Fekete István Általános Iskolában (Kodály Zoltán u. 31.).

Tovább

Buszváltozás

2017. december 5-én (kedden) üzemkezdettől a 22, 22A, 22B, 22Y, 42 jelzésű helyi autóbuszjáratok újra eredeti útvonalukon, a Baross Gábor úton, eredeti megállóhelyeiket érintve közlekednek, ezért az eddig ideiglenesen érintett Bartók Béla úti megállóhelyeken nem állnak meg.

Tovább

Pénteken felgyúlnak a fények

13 kilométer fényfüzérrel és 3500 LED izzósorral díszítették a várost. Minden készen áll ahhoz, hogy december 1-jén délután öt órakor felgyúljanak az advent fényei…

Tovább

Letették az új parkolóház alapkövét

205 férőhelyes parkolóház épül a Teleki utca – Árpád út csomópontjában. Az ünnepélyes alapkő-letételt hétfőn tartották. Az épület, amely a Győri Balett próbatermének is helyet ad, jövő év decemberétől csillapíthatja a belvárosi forgalmat. A jövőben újabb parkolóházak is épülhetnek…

Tovább

Faültetéssel a jövőért!

Ez a mottója az idén közel kétezer növény kiültetésével folytatódó győri faültetési programnak, amelynek keretében minden városrész újabb facsemetékkel gazdagodik. Ezt aláhúzandó, Borkai Zsolt polgármester az alpolgármesterekkel és a 16 egyéni körzet önkormányzati képviselővel kezdte meg a novemberi fásítási programot az Aranypart II-n…

Tovább

Fogadóóra

Juhász István önkormányzati képviselő 2017. november 30-án (csütörtök) 15:30 órai kezdettel fogadóórát tart...

Tovább

Győri Advent

Csodás fények és színes programok

Tovább

Letették a jégcsarnok alapkövét

A beruházás nyomán megújul a győri jégcsarnok, amely a verseny- és a szabadidősport számára is komoly lehetőség. Az eddigi negyvenezres látogatószám tovább emelkedhet, és akár első osztályú csapata is lehet Győrnek…

Tovább

Sportkolozz! 2. - felhívás

A Városi Diák Fórum a nagy sikerre való tekintettel idén is megrendezi a „Sportolkozz!” nevezetű sporteseményt 2017. november 23-án, 14 órai kezdettel,  ahol egyaránt számít az agy és a test ereje!

Tovább

Felhívás

A Győr Városi Kábítószerügyi Egyeztető Fórum Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata támogatásával évente kitüntetést adományoz a Győr város területén, az egészségfejlesztésben és a drogprobléma kezelésében kiemelkedő munkát végző 2 szakember munkájának elismerése céljából.

Tovább

Lakossági tájékoztató

Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt lakosságot, hogy a Bakonyi Fakitermelő Bt. - az E.ON Áramhálózati Zrt. megbízásából -l a város területén 2017. november 04. napjától - kis és középfeszültségű vezetékhálózatok alatti területen - közérdekű gallyazási és nyiladéktisztítási munkálatokat végez.

Tovább

Buszváltozás

Az M1 autópálya – 83-as főút csomópontjának átépítése miatt 2017. október 25-én (szerdán) reggel 8.00 órától kezdődően a 83-as főúton közlekedő regionális és országos autóbuszjáratok mindkét irányban, valamint a 21, 21B jelzésű helyi autóbuszjáratok a Révai Miklós utca felé az alábbi terelőúton közlekednek, ezért a közlekedésükben késések várhatók.

Tovább