image
image
image
image
image
image
image
image

Hőségriasztás

2019. augusztus 10. szombat 0 órától augusztus 12., hétfő 24:00 óráig rendelte el az országos tisztifőorvos a II. fokú hőségriasztást...

Tovább

Folytatódik a szúnyoggyérítés

A Győr-Szol Zrt. kedvező időjárási feltételek esetén tervezetten 2019. augusztus 7-e és augusztus 11-e között földi melegködös szúnyoggyérítést végez az alkonyati órákban a város egész területén.

Tovább

Változik a munkarend

Tájékoztatjuk a Tisztelt Ügyfeleket, hogy az augusztus 20-i hosszúhétvége munkanap áthelyezése miatt az alábbiak szerint változik a Polgármesteri Hivatal munkarendje:

Tovább

A Giro versenyigazgatója Győrben

A Szent István út Városháza előtti szakasza lesz a 2020-as Giro d’Italia kerékpáros körverseny második napjának befutója. A versenyigazgató szakmai egyeztetésre és helyszínbejárásra látogatott Győrbe…

Tovább

Szünetel a melegvíz-szolgáltatás augusztus 06-án

A Győr-Szol Zrt. értesíti a tisztelt fogyasztókat, hogy előre eltervezett karbantartási munkálatok miatt a melegvíz-szolgáltatás 2019. augusztus 06-án, kedden 03 órától 20 óráig Győr város egész területén szünetel a távhővel ellátott lakásokban.

Tovább

Szúnyoggyérítés várható

A GYŐR-SZOL Zrt. a számlált szúnyog mennyiség és az időjárási előrejelzések alapján úgy döntött, hogy 2019. augusztus 02 -án földi kémiai csípőszúnyog imágó gyérítést végez a város egész területén.

Tovább

Éjszakai növényvédelmi munkák

A Győr-Szol Zrt. - az időjárás függvényében – tervezetten július 25-én, csütörtökön és július 26-án, pénteken este 22 óra és másnap reggel 6 óra között végzi el a Győr területén található fák szívó, rágó kártevők és lisztharmat elleni növényvédelmi permetezését.

Tovább

Helyi menetrendi értesítés

Az ÉNYKK Északnyugat-Magyarországi Közlekedési Központ Zrt. menetrendi értesítője a 6, CITY jelzésű helyi autóbuszok kapcsán.

Tovább

Folytatódik a szúnyoggyérítés földön és a levegőben

A Győr-Szol Zrt. folytatja a szúnyoggyérítési munkát.

Tovább

Forgalmi változás

A Szent Imre úti vasúti átjáró karbantartási munkálatai miatt 2019. július 13-án (szombaton) üzemkezdettől üzemzárásig a 82-es sz. főúton közlekedő helyi és regionális autóbuszjáratok terelőúton közlekednek.

Tovább

Forgalomkorlátozások

A Győri Rendőrkapitányság a 31! - 3 folyó, 1 sziget összművészeti fesztivál idejére, 2019. július 12-14. napokon 18.00-23.00 óra közti időben a Rába kettős hidat (Ráth Mátyás tér és a Bécsi kapu tér közti szakasz) teljes szélességében lezárja.

Tovább

Forgalomkorlátozás a Quimby koncert ideje alatt

A Győri Rendőrkapitányság ideiglenes forgalomkorlátozást rendelt el a koncert idejére, amely érinti a buszközlekedést is...

Tovább

Forgalomkorlátozások

Útfelújítási munkálatok miatt az alábbi forgalomkorlátozásokras kell számítani:

Tovább

Bornapok, Aqua és Ace of Base slágerek augusztus végén

„I’m a Barbie girl...” – szól az Aqua egyik legismertebb slágere, akik a Bornapok hétvégéjén a nyárzáró koncert egyik fellépői lesznek, de Győrbe jön Jenny az Ace of Base-ből, a Safri Duo, a 2 Brothers on the 4th floor, a magyarok közül pedig DJ André, a Happy Gang és a Hip Hop Boyz.

Tovább

Forgalmi változás a Barokk Esküvő ideje alatt

2019. augusztus 9-én (pénteken) 20.00 és 23.00 óra között, valamint 10-én (szombaton) és 11-én (vasárnap) 19.00 és 23.00 óra között a 27. Barokk Esküvő rendezvény miatt teljes szélességében lezárásra kerül a Rába kettős híd. A lezárás időtartama alatt az 1, 1A, 8, 11, 14 jelzésű helyi autóbuszjáratok az alábbi terelőútvonalakon közlekednek.

Tovább

Forgalomkorlátozás

A 16. IAM - Mazsorettsport Európa Bajnokságot és a „Merry Majorette” Nemzetközi Kupát 2019. augusztus 15-18. között rendezik városunkban, az Egyetemi Csarnokban

Tovább

Buszváltozás

Az ÉNYKK Zrt. értesíti utasait, hogy aszfaltozási munkálatok miatt 2019. augusztus 1-jén (csütörtökön) 14.00 és 18.00 óra között az 1, 1A jelzésű helyi autóbuszok ideiglenesen nem érintik a következő megállóhelyeket:

Tovább

Éjszakai növényvédelmi munkák

A Győr-Szol Zrt. - az időjárás függvényében – tervezetten augusztus 1-jén, csütörtökön este 22 óra és másnap reggel 6 óra között végzi el a Győr területén található fák szívó, rágó kártevők és lisztharmat elleni növényvédelmi permetezését.

Tovább

Közterület-fejlesztés Győr belvárosában

Megújult a város központjában, a Baross Gábor út és az Árpád út sarkán lévő társasház belső udvara, népszerű nevén a Vasudvar.

Tovább

Értesítés lőgyakorlat végrehajtásáról

A Magyar Honvédség 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred éleslövészetet hajt végre.

Tovább

Forgalomkorlátozások az EDDA koncert idején

A Győri Rendőrkapitányság ideiglenes forgalomkorlátozást rendelt el a július 20.-i EDDA koncert idejére.

Tovább

Szúnyoggyérítés földön és a levegőben

A Győr-Szol Zrt. folytatja az elmúlt hetekben megkezdett szúnyoggyérítést. A légi beavatkozások mellett lesz földi melegködös gyérítés is.

Tovább

Fogadóóra

Szabó Jenő önkormányzati képviselő 2019. július 10-én ( szerdán ) 15:00 – 16:00 óra között fogadóórát tart, a Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala gyirmóti lakossági információs irodán. (Győr-Gyirmót, Szent László u. 35-37. sz.)

Tovább

Folytatódik a szúnyoggyérítés földön és a levegőben

A Győr-Szol Zrt. a héten is folytatja a szúnyoggyérítési munkát.

Tovább

Buszmegálló áthelyezés

Útépítési munkálatok miatt 2019. július 5-én (pénteken) üzemkezdettől a 12, 12A, 20, 20Y, 24, 30Y jelzésű helyi, valamint egyes regionális autóbuszvonalak „Íves utca” elnevezésű megállóhelyének 01-es számú kocsiállása (a likócsi körforgalom felé) ideiglenesen áthelyezésre kerül cca. 100 méterrel a likócsi körforgalom irányába.

Tovább