image
image
image
image
image
image
image
image

ÁLHÍR TERJED

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az interneten és a közösségi médiafelületeken terjedő hír, mely szerint Hazai Hatékonyság 2.0 elnevezésű program keretében, akár 2,5 millió Ft összegű vissza nem térítendő lakás felújítási támogatás vehető igénybe, egy minden alapot nélkülöző álhír.

Tovább

Szirénapróba lesz Győrben

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság 2019. szeptember 18-án és 19-én 09.00 órától kezdődően polgári védelmi lakossági riasztó és –tájékoztató eszközök (szirénák) hangos üzempróbáját rendelte el Győr Megyei Jogú Város területén.

Tovább

Ajándék a győri időseknek: Neves előadók a színpadon

Tájékoztatjuk a tisztelt Érdeklődőket, hogy a Szenes Iván estre minden jegy elkelt.

Tovább

Szabadstrandok bezárása

Az Aranypart I. és Aranypart II. szabadstrandok a szokásos üzemeltetési idő szerint augusztus 31-ig vannak nyitva. Idén a zárás az utolsó nyári hétvégére esett volna, emiatt és a meleg nyárias időjárás végett a létesítményeket csak szeptember 2-án, hétfőn zárta be a Győr-Szol Zrt.

Tovább

Bringázz a munkába és irány Olaszország!

Az idén már a második, összességében a tizenhetedik alkalommal hirdetik meg a kerékpáros akciót, amelyen ezúttal egy olaszországi utazást is nyerhetünk a Giro d’Italia kerékpáros körverseny befutójára…

Tovább

Elkészült az öntözőrendszer bővítése a Barátság Parkban

A rendszer kiépítésének első üteme már az elmúlt évben megtörtént, most a második ütem kivitelezése is befejeződött már augusztus elejére.

Tovább

Buszváltozás

2019. szeptember 1-től (vasárnaptól) kezdődően az alábbi változások lépnek életbe Győr helyi autóbusz-közlekedésében.

Tovább

Buszváltozás

Gázvezeték-rekonstrukciós munkálatok miatt 2019. augusztus 27-én (kedden) üzemkezdettől 2019. augusztus 28-án (szerdán) üzemzárásig a Mónus Illés utca részlegesen egyirányúsításra kerül.

Tovább

Tájékoztatás

Lakossági tájékoztatás az életvédelmi létesítmények kijelölő határozatának visszavonásáról...

Tovább

Buszváltozás

Az ÉNYKK Zrt. tájékoztatja utasait, hogy az úthálózat-fejlesztési munkálatok előrehaladása következtében 2019. augusztus 17-én (szombaton) üzemkezdettől a Tóth László utca a helyi autóbusz-közlekedés számára is megnyitásra kerül, ezért a 8, 8B, 15, 15A jelzésű helyi autóbuszjáratok közlekedési rendje az alábbiak szerint módosul.

Tovább

Koszorúzási ünnepség

Szent István napi ünnepség...

Tovább

Tájékoztató szolgáltatásokról és nyitva tartásokról – Augusztus 20.

Ügyfélszolgálat, parkolás, piac, temetők, sportingatlanok, hulladékszállítás...

Tovább

Ismét szúnyoggyérítés várható

A GYŐR-SZOL Zrt. a számlált szúnyog mennyiség és az időjárási előrejelzések alapján úgy döntött, hogy  2019. augusztus 14-18-ig légi és földi kémiai csípőszúnyog imágó gyérítést végez a város egész területén.

Tovább

Szúnyoggyérítés várható

A GYŐR-SZOL Zrt.a számlált szúnyog mennyiség és az időjárási előrejelzések alapján úgy döntött, hogy 2019. szeptember 11-én (tartaléknapok: 2019.09.12-13) földi kémiai csípőszúnyog imágó gyérítést végez a város egész területén.

Tovább

Európai Mobilitási Hét és Autómentes Nap

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata ebben az évben is csatlakozik az Európai Mobilitási Hét és Autómentes nap programsorozathoz. A program:

Tovább

Európában is egyedülálló híd épült városunkban

Elkészült a Kálmán Imre út folytatásában, az M19-es út felett átívelő, az egész kontinensen is kuriózumnak számító felüljáró, amely a gyalogosok és a kerékpárosok számára is biztonságos átkelést biztosít a gyorsforgalmi út felett…

Tovább

A város ajándéka a kiselsősöknek

A győri önkormányzat az idén is tanszercsomaggal könnyítette meg az elsős gyerekek és családjaik számára az iskolakezdést.

Tovább

Száraz faágak levágása

A városi faállomány kezelőjeként a Győr-Szol Zrt. nagy figyelmet fordít a növényápolási munkákra.

Tovább

Bezár a vizes játszótér

A vakáció végét követően a létesítmény szeptember 2-án, hétfőn bezár.

Tovább

Földi szúnyoggyérítés

A Győr-Szol Zrt. szúnyoggyérítést végez földi melegködös kémiai eljárással.

Tovább

Forgalmi változások a nyárzáró koncert idején

A Nyárzáró koncert biztonságos lebonyolítása érdekében útlezárásra kell számítani, ami érinti a buszközlekedést is. Az önkormányzat a koncert utáni hazajutást ingyenes éjszakai járatokkal segíti.

Tovább

Vágányzári hirdetmény

2019. szeptember 1-én Ferencváros – Kelenföld állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Budapest – Hegyeshalom vasútvonalon a 919 és 939 sz. InterCity vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Tovább

Tájékoztatás légi és földi szúnyog gyérítésről

A GYŐR-SZOL Zrt. légi és földi kémiai csípőszúnyog imágó gyérítést végez.

Tovább

Éleslövészet

 

A Magyar Honvédség 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred értesíti a lakosokat, hogy a győrszentiváni katonai lőtéren szeptember 2-án, 3-án, 9-én, 18-án és 27-én 08.00-15.00 óra között éleslövészetet hajtanak végre.
A lövészet idején a biztonsági területre belépni és ott tartózkodni szigorúan tilos és életveszélyes!

A Magyar Honvédség 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred értesíti a lakosokat, hogy a győrszentiváni katonai lőtéren szeptember 2-án, 3-án, 9-én, 18-án és 27-én 08.00-15.00 óra között éleslövészetet hajtanak végre.

 

Tovább

Forgalomkorlátozás

A 16. IAM - Mazsorettsport Európa Bajnokságot és a „Merry Majorette” Nemzetközi Kupát 2019. augusztus 15-18. között rendezik városunkban, az Egyetemi Csarnokban.

Tovább