image
image
image
image
image
image
image
image

Magyarországon is egyedülálló híd épül Győrben

2006 óta több mint száz kilométer utcát, mintegy 21 kilométer járdát és kerékpárutat, valamint 37 csomópontot újított fel, vagy épített át a győri Útkezelő Szervezet, amelyre az önkormányzat eddig több mint 17 milliárd forintot biztosított. Az idén is milliárdos nagyságrendben folytatódik a munka, köztük egy kuriózumnak számító híd építésével…

Tovább

Menetrendi változás

Az ÉNYKK Zrt. értesíti utasait, hogy a helyközi autóbusz-menetrend változása miatt 2019. április 7-től (vasárnaptól) kezdődően az alábbi változások lépnek életbe a győri helyi 32, 34, 36 jelzésű autóbuszvonalak menetrendjében is.

Tovább

Minden korosztályt vár a Malom liget

Máris nagy népszerűségnek örvend a park, a tavasz beköszöntével sokan élvezik a megújult sportpályát, játszóteret, és a pihenő szigeteket…

Tovább

Köztemetők nyári nyitva tartása

A Nádorvárosi, Szabadhegyi, Révfalui, Újvárosi, Sugár úti, Templom úti, Malomsori és a Koroncói úti köztemetők április elsejétől, hétfőtől a nyári nyitvatartási rend szerint, azaz naponta 7 és 20 óra között látogathatóak.

Tovább

Megemlékezés az Örmény Genocídium 104-ik évfordulóján

Győr Megyei Jogú Város Örmény Nemzetiségi Önkormányzata 2019. április 12-én szeretettel meghív minden kedves érdeklődőt az örmény Genocídium 104.  évfordulója alkalmából megrendezésre kerülő megemlékezésére.

Tovább

Figyelemfelhívás a Nemzeti Eszközkezelő bérlői számára

A Nemzeti Eszközkezelő 2019. március 31-ig tájékoztató levelet küldött bérlőinek, amelyben felajánlotta az arra jogosultak számára azt, hogy eddigi bérelt ingatlanukat kedvezményesen visszavásárolják. A megvásárlásra a bérlőknek egyösszegben vagy részletekben van lehetőségük, de dönthetnek úgy is, hogy továbbra is bérlőként laknak az ingatlanban változatlan feltételek mellett.

Tovább

Véradás: Példát mutat a hivatal

Több mint 130-an jelentkeztek a győri polgármesteri hivatal és az önkormányzati intézmények körében meghirdetett városházi véradásra. A hagyományteremtő kezdeményezéssel másokat is arra ösztönöznének, hogy nyújtsák a karjukat a jó ügy érdekében…

Tovább

Hulladékudvarok nyári nyitva tartása

Április 1-től változik a nyitva tartás...

Tovább

Ünnepi felkészülés Győrben

A Győr-Szol Zrt. elvégezte a március 15-i ünnepségek helyszínein az előkészítő munkákat és közel ezer zászlót helyeztek ki. Növényápolás a Testvérvárosok parkjában...

Tovább

Tájékoztató szolgáltatásokról és nyitva tartásokról – Március 15.

Ügyfélszolgálat, parkolás, piac, sportlétesítmények, temetők, hulladékszállítás.

Tovább

Megújul a Batthyány liget játszótere

Mintegy 26 millió forintból teljesen felújítják a park játszóeszközeit. A rekonstrukció idején időszakos lezárások várhatók…

Tovább

Éleslövészet

A Magyar Honvédség 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred értesíti a lakosokat, hogy a győrszentiváni katonai lőtéren 2019. március 18-22-ig, 08.00-15.00 óráig, valamint március 27. 08:00-15:00 óráig éleslövészetet hajtanak végre.

Tovább

Javaslattételi felhívás

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének a 11/2013. (II. 22.) önkormányzati rendelete alapján „Győr Oktatásügyéért” kitüntető díjat adományoz 2019. évben is.

Tovább

Vágányzári hirdetmények

A MÁV-START és a GYSEV tájékoztatásai...

Tovább

Buszváltozás

2019. április 7-én (vasárnap) üzemkezdettől a győri Szigethy Attila úton az alábbiak szerint változik az autóbusz-megállóhelyek kiosztása a Tihanyi Árpád út és a Kodály Zoltán utca közötti szakaszon.

Tovább

Indul a zártkerti hulladékszállítás

Április elsejétől ismét megkezdődik az ideiglenesen használt győri üdülők és zártkertek hulladékának elszállítása.

Tovább

Szombaton ismét Föld Órája

Az idén is csatlakozik városunk a WWF világméretű kezdeményezéséhez, amelynek keretében március 30-án 20:30 és 21:30 óra között kialszanak a fények, felhívva a figyelmet arra, hogy mi magunk is sokat tehetünk a földünkért…

Tovább

Forgalmi rend változás péntektől

2019. március 29. napközben új forgalmi rendet vezetnek be Adyvárosban a Március 15., a Lázár Vilmos és Verseny utcákban.

Tovább

Fogadóóra

Laczkovits-Takács Tímea önkormányzati képviselő 2019. április 3-án (szerda) 17:00 - 18:00 óra között fogadóórát tart, a Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, ménfőcsanaki lakossági információs irodában.

Tovább

Éleslövészet

A Magyar Honvédség 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred értesíti a lakosokat, hogy a győrszentiváni katonai lőtéren március 27. 08:00-20:00 óráig, valamint 2019. április 2-3, 5, 9-10 és 12-én, 08.00-15.00 óráig éleslövészetet hajtanak végre.

Tovább

Ezernyolcszáznegyvennyolc, te csillag!

Az 1848-49-es Forradalom és Szabadságharc hőseire emlékezett a város. A koszorúzási ünnepség és a díszalegység felvonulását követően, a díszközgyűlésen adták át a díszpolgári, a Pro Urbe Győr és a sajtónapi díjakat...

Tovább

Győrbe látogatott az indiai nagykövet

Az Indiai Köztársaság új magyarországi nagykövete, Őexcellenciája Kumar Tuhin bemutatkozó látogatást tett Győrben, Borkai Zsolt polgármesternél.

Tovább

Forgalmi változások a március 15-i megemlékezések idején

A győri önkormányzat szervezésében megvalósuló ünnepség miatt a rendőrség ideiglenes forgalomkorlátozást rendel el 2019. március 15-én 10.30 - 12.00 óra közötti időben...

Tovább

Javaslattételi felhívás

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének a 11/2013. (II. 22.) önkormányzati rendelete alapján „Győr Város Egészségügyéért” és „Győr Város Szociálpolitikájáért” kitüntető díjakat adományoz 2019. évben is.

Tovább