image
image
image
image
image
image
image
image

Fogadóóra

Rózsavölgyi László. Marcalváros II. önkormányzati képviselője  következő fogadóóráját 2017. március 6-án hétfőn 16.00 órakor  tartja az Arany János Általános Iskola könyvtárában.

Tovább

Sétány és játszótér épül a vár alatt

A Rába és a Mosoni-Duna egyesülésénél újabb több funkciós zöldövezet létesül. A korábban rendezetlen terület nem csak megszépül, de igazi pihenőhellyé alakul, miközben a várfal is díszvilágítást kap…

Tovább

Autóbuszok megállójának átmeneti áthelyezése

2017. február 20-án (hétfőn) reggel 7.00 órától kezdődően,
várhatóan 3-4 hétig elektromos hálózat-átépítési munkálatok miatt az

1, 1A, 2B, 8, 8B, 11, 11A, 14, 14B, 19, 29

jelzésű autóbuszjáratok

„Zechmeister utca, Bécsi kapu tér” elnevezésű megállóhelye ideiglenesen áthelyezésre kerül a Virágpiac 3–5. sz. épület előtti útszakaszra, a piactérhez.

 

Tovább

Pályázati felhívás

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata nyílt ötlet-pályázatot hirdet az Európa Kulturális Fővárosa 2023 pályázat logójának elkészítésére, illetve szlogenjének megfogalmazására.

Tovább

Európa Kulturális Fővárosa 2023: Számítanak a győriek javaslataira

Győr 2023-ban Európa Kulturális Fővárosa lenne. 2017. február 13-án megalakult az előkészítő bizottság, amely számos módon be kívánja vonni a lakosságot. Hamarosan logó-, illetve szlogenpályázat is indul…

Tovább

Buszváltozás

A Radnóti Miklós utca felújításai munkálatai miatt, a munkálatok befejeződéséig 2017. február 13-án (hétfőn) 8.00 órától kezdődően a 14, 14B jelzésű autóbuszjáratok „Radnóti Miklós utca, Bercsényi liget” elnevezésű megállóhelye ideiglenesen áthelyezésre kerül a Radnóti Miklós utca 41/c. számú ház elé.

Tovább

Győrszol: Mobilszámokon érhető el az ügyfélszolgálat és a hibabejelentő

A Győr-Szol Zrt. tájékoztatja az érdeklődőket, hogy társaság telefonos ügyfélszolgálata, hiba- és kárbejelentő vonala, valamint az Orgona utcai központja a közismert vonalas telefonszámokon szolgáltatói üzemzavar miatt nem érhetőek el.

Tovább

Fák metszése kosaras autóból

A kosaras autóról végzett fametszés alkalmanként, rövid időre járhat a parkolóhelyek igénybevételével és a forgalom korlátozásával.

Tovább

A 2017-es költségvetésről

55 milliárd forintos főösszegű költségvetést fogadhat el a februári közgyűlés. A tervezett büdzsé mintegy egyharmadát fejlesztésekre fordítják, és az intézményhálózat magas színvonalú fenntartására is hasonló összeget szán a város…

Tovább

Megelőző síkosságmentesítés

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései alapján 2017. január 31-én, kedden havazás és jelentős mennyiségű ónos eső nehezítheti a közlekedést az ország számos megyéjében. A szolgálat elsőfokú figyelmeztetést adott ki egyebek mellet Győr-Moson-Sopron megyére is.

Tovább

Fogadóóra

Bárány István önkormányzati képviselő február 06 -án az Audi iskolában (Körtöltés utca felől megközelíthetően ) és 08-án a kisbácsai tagiskolában tart fogadóórát 17 órától...

Tovább

Visszaszámlálás: Fél év az EYOF-ig!

Izgalmas 180 nap áll előttünk. Miközben folynak az építkezések, a szervezési munkálatok, valamint az önkéntesek felkészítése, tavasszal Győrbe látogatnak a nemzetek csapatainak vezetői, majd az olimpiai láng is megérkezik, hogy aztán július 23-án, Magyarország történetében először városunkban lobbanjon fel…

Tovább

Metszik a cserjéket Győrben

A bokrok visszavágásának köszönhetően a cserjeállomány megújul, a növények tavasszal nagyobb életerővel hajtanak ki...

Tovább

Fogadóóra

Szabó Jenő önkormányzati képviselő 2017. március 07-én 15:00 - 16:00 óra között fogadóórát tart, a Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala ménfőcsanaki lakossági információs irodán.

Tovább

Tuskómarás

A városi faállomány kezelőjeként a Győr-Szol Zrt. folyamatosan végzi a tuskómarást. A munka során a kertészek nagy teljesítményű traktorra szerelt maróberendezéssel eltávolítják a balesetveszélyt jelentő és a határozati fakivágásokból visszamaradt fák tuskóinak földfelszín feletti részét.

Tovább

Folyamatos szemétszedés

A Győr-Szol Zrt. nagy figyelmet fordít a városi közterületek tisztán tartására. A belvárosban, a lakótelepeken és a Győrbe bevezető utak mellett is folyamatos az eldobált hulladék kézzel történő összeszedése. A munkában napi szinten több mint húsz ember vesz részt.

Tovább

Változások a felújítás idejére

A Bécsi kapu tér felújításához kapcsolódó elektromos hálózat korszerűsítése kezdődik a jövő héttől. A munkálatok miatt buszmegálló-áthelyezésre, áramszünetes időszakokra kell számítani…

Tovább

Éleslövészet

A Magyar Honvédség 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred értesíti a lakosokat, hogy a győrszentiváni katonai lőtéren 2017. február 22-én 08.00-20.00 óráig, február 23., 24., 27., 28., március 01., 02., 03., 08.00-15.00 óráig valamint március 16.-án 08.00-20.00 óráig  éleslövészetet hajtanak végre.

Tovább

Zárlat a madárinfluenza miatt!

Az országos főállatorvos határozata alapján a baromfik az egész országban csak zártan tarthatók!

Tovább

Ismét megfelelő a győri levegő

Győr város területén az elmúlt két napon mért PM10 aerosol koncentráció a tájékoztatási küszöbérték alá csökkent.

Tovább

Január végéig gyűjtötték a fenyőket

A Győr-Szol Zrt. január végéig működtette a városban kijelölt 94 fenyőgyűjtő helyet. A fenyő elhelyezési lehetőségek ezzel azonban nem szűnnek meg teljesen.

Tovább

Folytatódott a síkosságmentesítés

Február 1: Az Győr-Szol Zrt. az elmúlt 24 órában a kezelésében lévő közterületeken több alkalommal teljes körűen elvégezte síkosságmentesítési programját.

Tovább

Lakossági fórum

A beruházó NIF Zrt. és a kivitelező SHS Konzorcium lakossági fórumot tart a keleti elkerülő út harmadik ütemével kapcsolatban...

Tovább

Gömbkőris fák metszése

A Győr-Szol Zrt. a városi faállomány kezelőjeként január elején megkezdte a gömbkőris fák háromévente aktuális, speciális metszését.

Tovább

Magasabb a szálló por koncentrációja

A hétvégén Győr város területén a PM10 aerosol koncentráció meghaladta a tájékoztatási küszöbértéket.

Tovább