image
image
image
image
image
image
image
image

Forgalomkorlátozás a Quimby koncert ideje alatt

A Győri Rendőrkapitányság ideiglenes forgalomkorlátozást rendelt el a koncert idejére, amely érinti a buszközlekedést is...

Tovább

Forgalomkorlátozások

Útfelújítási munkálatok miatt az alábbi forgalomkorlátozásokras kell számítani:

Tovább

Tovább szépül a Szent István út

A forgalmas út mentén 41 nagyméretű virágládát telepítenek, amelyek különlegessége, hogy automata öntözőrendszer juttatja a szükséges vízmennyiséget a növények tövéhez. Július végére dézsás cserjék, újabb egynyári virágok díszítik majd a Szent István utat…

Tovább

A Nébih Zöld Számán jelenthetőek a méhpusztulási esetek

Hamarosan megkezdődik a napraforgó virágzása, amikor is a méhészek gyakran tapasztalják a méhcsaládok gyengülését, pusztulását. A méhelhullási esetek hatékony és szakszerű kivizsgálása érdekében az Agrárminisztérium kéri, hogy a méhészek haladéktalanul jelentsék az eseteket a Nébih Zöld Számán (06-80/263-244).

Tovább

Győr is a Giro d’Italia helyszíne lesz 2020-ban

A világ egyik legnépszerűbb kerékpáros körversenye jövőre Budapestről rajtol, és három szakaszt is Magyarországon bonyolítanak le. A sportág nagy alakjai Pannonhalmán keresztül Győrbe is megérkeznek 2020. május 10-én…

Tovább

Szünetel az ügyfélfogadás

Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala tájékoztatja ügyfeleit, hogy július 1-jén, hétfőn a Közszolgálati Tisztviselők Napja miatt a hivatalban szünetel az ügyfélfogadás.

Tovább

Szúnyoggyérítés földön és a levegőben

Ahogyan azt korábban a szolgáltató előre jelezte, a Győr-Szol Zrt. ezen a héten is végzi a szúnyoggyérítési munkát.

Tovább

Győrbe látogatott az indonéz nagykövet

Abdurrachman Hudiono Dimas Wahab, Indonézia magyarországi nagykövete és delegációja hétfőn látogatott városunkba...

Tovább

Önt is felkereshetik a kérdezőbiztosok

A következő négy évre szóló, az idősek életminőségének javítását célzó koncepció elkészítése az érintett korosztály egészségkép felmérésével kezdődik, amelynek keretében 1500 fős lakossági kutatást is végeznek…

Tovább

Folytatódik a szúnyoggyérítés földön és a levegőben

. A Győr-Szol Zrt. 2019. június 24-e és június 30-a között – amennyiben az időjárási körülmények megfelelőek – légi kémiai szúnyoggyérítést végez az alkonyati órákban Győr teljes területén két repülőgéppel.

Tovább

Aranypart I. szabadstrand nyitása

A Mosoni Duna apadását követően, a szükséges takarítási munkálatok elvégzése után 2019. június 19-én, szerdán kinyitott az Aranypart I. szabadstrand. A védett oldalon lévő Aranypart II. szabadstrand már június 1-je óta nyitva van, így már mindkét hivatalos győri szabadstrand használható.

Tovább

Fokozott munkával irtják a szúnyogokat Győrben

A Győr-Szol Zrt. teljes kapacitással végzi a szúnyoggyérítést Győrben.

Tovább

Hőségriasztás

2019. június 12., szerdától június 16., vasárnap éjfélig hőségriasztást rendelt el az országos tisztifőorvos. Tanácsok a hőség idejére:

Tovább

Buszmegálló áthelyezés

Útépítési munkálatok miatt 2019. július 5-én (pénteken) üzemkezdettől a 12, 12A, 20, 20Y, 24, 30Y jelzésű helyi, valamint egyes regionális autóbuszvonalak „Íves utca” elnevezésű megállóhelyének 01-es számú kocsiállása (a likócsi körforgalom felé) ideiglenesen áthelyezésre kerül cca. 100 méterrel a likócsi körforgalom irányába.

Tovább

Folytatódik a szúnyoggyérítés

A Győr-Szol Zrt. folytatja a szúnyoggyérítési munkát.

Tovább

Forgalmi változás a Győrkőcfesztivál idején

2019. július 4-én (csütörtökön) 23.00 óra és július 8-án (hétfőn) 4.00 óra között a Vaskakas Bábszínház szervezésében megrendezendő „11. Győrkőcfesztivál” miatt teljes szélességében lezárásra kerül a Zechmeister utcának a Virágpiactól a Bécsi kapu térig terjedő szakasza és a Rába kettős híd. A lezárás teljes időtartama alatt az 1, 1A, 8, 8B, 11, 14, 14B, 29 jelzésű helyi autóbuszjáratok az alábbi terelőútvonalakon közlekednek.

Tovább

Átadták a Szent László díjakat

Ünnepi díszközgyűlés, koszorúzás, püspöki szentmise és ünnepi körmenet a Szent László Nap programjai között…

Tovább

Forgalomkorlátozás a Szent László Napok idején

A Győri Rendőrkapitányság a Szent László Napok keretében megrendezésre kerülő, korhű jelmezben történő felvonulás idejére forgalomkorlátozást rendelt el, 2019. június 29. napján.

Tovább

Forgalomkorlátozások

Forgalmi változások a Mécs László, a Pusztaszeri és az Újkapu utcában…

Tovább

Éjszakai növényvédelmi permetezés Győrben

A Győr-Szol Zrt. - az időjárás függvényében – tervezetten június 26-án, szerdán és június 27-én, csütörtökön este 22 óra és másnap reggel 6 óra között végzi el a Győr területén található vadgesztenyefák levél aknázómoly elleni, valamint a platánfák szívó, rágó kártevők és lisztharmat elleni növényvédelmi permetezését.

Tovább

Vágányzári hirdetmény

A GYSEV Zrt. tájékoztatása  szerint   a  Szombathely - Hegyeshalom vasútvonalon végzett pályakarbantartási munkák miatt 2019. június 22-től (szombat) 2019. július 5-ig (péntek) a hirdetményen szereplő vonatok a fejlécükben megjelölt napokon módosított menetrend szerint közlekednek.

 

Tovább

40 éves a Győrújbaráti Gyermektábor

A győri gyerekek negyven esztendeje nyaralnak itt, s ki a faházakra, ki a sátortáborra, ki pedig a tábortüzekre emlékezik vissza legszívesebben. A tábori élmények sokunk fiatalságának meghatározó momentumai, és a közös emlékek generációkat kötnek össze…

Tovább

Látogatási korlátozás a Nádorvárosi Köztemető urnapavilonjában

A Nádorvárosi Köztemetőben megkezdődik az urnapavilon (V. parcella) felújítása. Az üzemeltető felhívja a hozzátartozók figyelmét, hogy a munkálatok miatt 2019. június 20-tól augusztus végéig az urnák korlátozottan, illetve rövidebb periódusokban egyáltalán nem lesznek megközelíthetők.

Tovább

Folytatódik az intenzív szúnyoggyérítés földön és a levegőben

A Győr-Szol Zrt. a hétvégén és a jövő héten is folytatja a megkezdett intenzív szúnyoggyérítési munkát. A légi beavatkozások mellett, ahogyan eddig, lesz földi melegködös gyérítés is. A szúnyogirtás több napon át tart, és Győr egész területét érinti.

Tovább

Éleslövészet

A Magyar Honvédség 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred értesíti a lakosokat, hogy a győrszentiváni katonai lőtéren július 2-3-án, 16-án 8:00-17:00 óráig, valamint július 17-én és 23-24-én 8:00-15:00 óráig éleslövészetet hajtanak végre.

Tovább