image
image
image
image
image
image
image
image

Adatot gyűjt a KSH

A Központi Statisztikai hivatal Győrben 2017 szeptember 1-től 2018 április 30-ig önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre. A felvétel megnevezése: az OECD Felnőttek Képesség és Kompetenciamérési Programja (PIAAC).

Tovább

Buszváltozás

Az ÉNYKK Zrt. értesíti utasait, hogy 2017. szeptember 6-tól (szerdától) kezdődően Győrben az M1 autópálya – 83. számú főút csomópontjánál útépítési munkálatok kezdődtek, ami miatt késések várhatók a buszközlekedésben...

Tovább

Felavatták az új, multifunkciós egyetemi épületet

Kilencmilliárdos beruházás valósult meg, 550 új kollégiumi szobával és 1100 új kollégiumi férőhellyel.

Tovább

Buszváltozás

2017. augusztus 21. óta tartó, útfelbontással járó munkálatok befejeződése miatt a tervezett időponttól, azaz 2017. szeptember 4-én (hétfőn) reggel 8.00 órától kezdődően az 1, 1A, 2B, 7, 8, 8B, 9A, 11, 14, 14B, 17, 17B, 19, 19A, 29, CITY jelzésű autóbuszok újra eredeti útvonalukon, eredeti megállóhelyeiket érintve közlekednek.

Tovább

Forgalmi változás

Útfelbontással járó munkálatok miatt 2017. augusztus 29-én (kedden) reggel 7.00 órától 12.00 óráig a 15, 25, 38 jelzésű helyi autóbuszjáratok terelőútvonalon közlekednek, és az „Ipari Park, Csörgőfa sor” elnevezésű megállóhelyük ideiglenesen áthelyezésre kerül a Mandulafa sor és a Juharfa utca kereszteződéséhez.

 

Tovább

Menetrendi változás

2017. szeptember 1-től (péntektől) kezdődően új menetrend kerül bevezetésre Győr helyi közforgalmú autóbusz-közlekedésében.

Tovább

Forgalmi változás a hétvégén

A Formula Student Hungary verseny miatt 2017. augusztus 19-én (szombaton) 8.00 órától 2017. augusztus 20-án (vasárnap) 22.00 óráig ideiglenes forgalomkorlátozás lesz Győrben, a Hédervári úton, a Rónay Jácint utca és a Kálóczy tér közötti szakaszon, ami a 6, 11, 29, CITY jelzésű helyi autóbuszjáratok közlekedésében a következő változásokat okozza:

Tovább

Folytatódik az országos szúnyoggyérítés

A héten ismét a győri járás településein zajlik a központi finanszírozású szúnyoggyérítés...

Tovább

Kinyit az Aranypart II. szabadstrand

A Győr-Szol Zrt. tájékoztatja az érdeklődőket, hogy a korábbi zárva tartást követően 2017. augusztus 15-én, kedden 8 órakor újra kinyit az Aranypart II. szabadstrand.

Tovább

Forgalmi változás a Barokk Esküvő idején

A Barokk Esküvői felvonulási menet miatt 2017. augusztus 12-én (szombaton) 19.00 és 20.00 óra között ideiglenes forgalomkorlátozás lesz Győrben, a Városház tér – Aradi vértanúk útja – Árpád út – Baross Gábor út – Kazinczy utca – Bécsi kapu tér – Király utca – Jedlik Ányos utca – Dunakapu tér útvonalon, ezért a Belvárosban közlekedő autóbuszjáratok közlekedésében a fenti időszakban kisebb késések várhatók.

Tovább

Nyárzáró

Búcsúztassuk együtt a nyarat!

Tovább

Harmadfokú hőségriasztás - meghosszabbítva!

Az Országos Meteorológiai Szolgálat legfrissebb előrejelzéseit, illetve az EMMI Klímaváltozás és Környezeti Egészséghatás Elemző Osztály szakmai javaslatát figyelembe véve Dr. Szentes Tamás országos tisztifőorvosi feladatokért felelős helyettes államtitkár meghosszabbítja a jelenleg érvényben lévő harmadfokú hőségriasztást 2017. augusztus 6. (vasárnap) 24.00 óráig.

Tovább

Zárva lesz az uszoda

A Győr-Szol Zrt. tájékoztatja a sportbarátokat, hogy a Magyar Vilmos Uszoda előre eltervezett éves karbantartás miatt 2017. augusztus 5-től augusztus 13-ig zárva lesz.

Tovább

Felhívás Beszélgető Hálózatban való részvételre

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata a Győriek Egészségéért Közhasznú Egyesülettel együttműködésben nyugdíjas önkéntesek jelentkezését várja, akik szívesen vállalnának heti egy alkalommal beszélgetést egy magányos, idős embernél.

Tovább

Műgyantával váltják ki a faveremrácsokat

Több belvárosi utcában gondot okozott, hogy a fák gyökerei felnyomták a rácsokat, amelyek ezzel balesetveszélyessé váltak. A probléma megoldására a fát védő, a gyökerek épségét biztosító megoldást találtak…

Tovább

Jelentős útlezárások következnek

Több csomópont átépítésére kerül sor az elkövetkező háromnegyed év során, melyek segítségével biztonságosabban és a megszokottnál gyorsabban közlekedhetünk, ám a munkálatok idején komoly korlátozásokra kell számítanunk.

Tovább

Füzetcsomagot kaptak a kiselsősök

Ingyenes füzetcsomaggal ajándékozta meg a győri önkormányzat az iskolakezdőket. A tanszereket Borkai Zsolt polgármester jelképesen a Kovács Margit iskolában adta át a tanév első napján…

Tovább

Forgalomkorlátozás és éjszakai járatok a nyárzárón

A nyárzáró koncert idején forgalomkorlátozásra kell számítani, ami jelentősen érinti a buszközlekedést is. A győri önkormányzat ingyenes éjszakai járatokkal segíti a résztvevők hazajutását…

Tovább

Buszterelés

Útfelbontással járó munkálatok miatt 2017. augusztus 21-én (hétfőn) reggel 8.00 órától előreláthatólag 2017. szeptember 4-én (hétfőn) reggel 8.00 óráig az 1, 1A, 2B, 7, 8, 8B, 9A, 11, 14, 14B, 17, 17B, 19, 19A, 29 jelzésű autóbuszok terelőútvonalon közlekednek.

Tovább

Tájékoztató szolgáltatásokról és nyitva tartásokról – Augusztus 20.

Parkolás, temetők, sportingatlanok, hulladékszállítás augusztus 20-án...

Tovább

Kinyitott a Magyar Vilmos Uszoda

A Győr-Szol Zrt. koordinálásában megtörtént a Magyar Vilmos Uszodában az üzembiztos működéshez szükséges nyári karbantartás.

Tovább

Szél által letört faágak összegyűjtése

A csütörtökről péntekre virradóan tapasztalt szélvihart követően a Győr-Szol Zrt. a városi faállomány kezelőjeként teljes kapacitással gyűjti az erős légmozgás által éjjel letört faágakat.

Tovább

Közeledik a Bornapok és a Nyárzáró

A letölthető kiadványból megismerheti az idei győri Bornapok programkínálatát. A nyárzáró koncerten az idén Alphaville lép színpadra!

Tovább

Bornapok

Kultúra és gasztronómia találkozása Győrben

Tovább

Virágos Magyarország, virágos Győr

Városunk éppen húsz éve vesz részt az országos versenyben, amelynek végső győzelemére is esélyes lehet. A zsűri csütörtökön tartotta helyszínbejárását Győrben…

Tovább