Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Viharos szél miatti felhívás

A Győr-Szol Zrt. a városi faállomány kezelőjeként felhívja a közlekedésben résztvevők figyelmét, hogy a térségünkben tapasztalható viharos szél miatt a közterületen álló fákról gallyak, ágak törhetnek le.

 

A szolgáltató kéri, hogy az erős légmozgásra és annak fent említett hatásaira többek között parkoláskor lehetőség szerint mindenki legyen tekintettel! A viharos szél még az egészséges fákról is sodorhat le kisebb-nagyobb gallyakat, ágakat, melyek a járművekben vagy a vezetőkben, utasokban is kárt tehetnek.

 

A Győr-Szol Zrt. kéri a szeles időben a köztemetőbe látogatókat, hogy a viharos erősségű légmozgásban mindenki körültekintően közlekedjen és tartózkodjon a fákkal beültetett győri sírkertekben. Hasonló óvatosságra van szükség a közterületeken, a fákkal szegélyezett járdákon, utakon, parkokban és ligetekben.

 

A viharos szél hulladékot sodor el a szelektív hulladékgyűjtő szigetek mellé rakott szemétből, illetve gallyakat és kisebb ágakat tör le a fáról. Mindkét esetben a Győr-Szol Zrt. nagy figyelmet fordít a közterületek tisztán tartására, a hulladékok és a gallyak, faágak összegyűjtésére.

 

2020. 02. 10.


Győr-Szol Zrt.