Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Változik a vásárcsarnok nyitva tartása

Három hónapja nyitott ki a felújított vásárcsarnok, az azóta eltelt időszakban a létesítményt üzemeltető Győr-Szol Zrt. számos, az üzemeltetést érintő intézkedést hozott az eladók és a vásárlók jelzései alapján. Megtörtént a távfűtött vásárcsarnok belső hőmérsékletének optimalizálása, így télen is kellemes a bent tartózkodás, egyben a túl meleg nem tesz kárt a napi fogyasztási cikkekben.  Az óriáspiac belső felső homlokzatán már üzemelnek azok a nagy, színes LED panelek, amelyeken az üzemeltetői információk mellett igény szerint az árusok jelentethetnek meg hirdetéseket. Az eladók és a vásárlók észrevételinek figyelembe vételével jelentősen bővültek a vásárcsarnokban és a vele egybe épült parkolóházban a közlekedést segítő jelzések. Nagy segítség ez a vevőknek a parkolóház és a vásárcsarnok közti átjárásában, illetve többek között a mozgólépcsők, a lépcsőház, a lift és a mosdó használatában. Immár egységes és rendezett képet mutat a Kereskedők utcája is, ahol a napokban kihelyezték az itt értékesítőkkel közösen kifejlesztett új elárusító standokat.

 

Az elmúlt negyedév aktualitása volt a vásárcsarnok nyitva tartása. A Győr-Szol Zrt. e témában is rendre egyeztetett az őstermelőkkel, a kereskedőkkel és a büfét üzemeltetőkkel. Az első három hónap kereskedelmi tapasztalata és a vásárlói szokások azt mutatja, hogy a vásárcsarnok esetében a 14 óra utáni nyitva tartás nem indokolt. Az eladói kérések figyelembe vételével és a tapasztalt vásárlói szokások alapján február 15-étől megváltozik a vásárcsarnok nyitva tartása. A hétfői szünnapot követően keddtől szombatig 6 és 14 óra között, vasárnap 6 és 11 óra között lesz nyitva a vásárcsarnok. Az aktuális nyitva tartás a létesítmény mind a 6 bejárat mellett és a www.gyorszol.hu weboldalon olvasható.

 

A Győr-Szol Zrt. folyamatosan vizsgálja a vásárlás körülményeinek javítási lehetőségeit, az üzemeltetés kérdéseit pedig egyezteti az árusokkal. Az előttünk álló időszak feladata lehet egy esetleges tavaszi nyitva tartás előkészítése, illetve a büfék nyitva tartásának finomítása.

 

 

Győr-Szol Zrt.