image
image
image
image
image
image
image
image

Útinfók

Elkezdődött az Adyváros mögötti új összekötő út építése, a Tihanyi Árpád út – Szauter út csomópontban útépítési munkálatok miatt időszakosan elkerítenek egy-egy sávot a forgalom elől.

Vízcsőtörés miatt sávlezárásokra számítsanak a Lajta út – Vasvári Pál út – Nagy Imre út csomópontban, a jelzőlámpa a hiba kijavításáig nem üzemel.

Burkolatjavítás miatt nem állnak meg a 17 és 17Y jelu autóbuszok a Tihanyi Árpád úti szervizúton az Ifjúság körútnál.

Gázvezetéket cserélnek a Zrínyi, a Magyar, a Soproni és Kodály Zoltán utcákban: A Zrínyi utcát egyirányúsították az Eszperantó és Wesselényi utcák között a Szigethy Attila út irányába, az 1-es és 2-es jelu buszjáratok a belváros felé a Kálvária út felé közlekednek. A Magyar utcában gázvezetéket cserélnek, a parkolást megtiltották a Megyei Kórház felőli oldalon, a 2-es autóbuszok nem állnak meg a kórházi megállónál.  A Soproni utcát egyirányúsították a Zöld utca irányába, ne megszokásból vezessenek! A Kodály Zoltán utca Földes Gábor utca és Ifjúság körút közötti szakaszán a parkolósávban dolgoznak, megtiltották a megállást, az adyvárosy decentrum felé közlekedő buszok nem állnak meg a Kodály Zoltán út Ifjúság körúti megállónál.

Új körforgalmi csomópont épül a József Attila úton a Rózsák terénél, az építkezés ideje alatt jelzőlámpa irányítja a forgalmat. – jelentette az Útkezelő Szervezet.