image
image
image
image
image
image
image
image

Ünnepi és temetői információk

 

Tájékoztató szolgáltatásokról és nyitva tartásokról – November 1.


Hiba-és kárbejelentés, szolgáltatási hibabejelentő

A Győr-Szol Zrt. hiba-és kárbejelentő vonala a 96/50-50-55-ös telefonszámon minden naptári napon 0-24 órában hívható.

 

Ügyfélszolgálatok

A Győr-Szol Zrt. és a GYHG Nonprofit Kft. ügyfélszolgálati irodái november 1-jétől november 4-éig egységesen zárva lesznek, a telefonos ügyfélszolgálat nem működik.

 

Parkolás - Győr

Jókai és Révai parkolóház, Dunakapu mélygarázs:

A Jókai és a Révai parkolóházban, valamint a Dunakapu mélygarázsban folyamatosan a szokásos, érvényben lévő díjakért lehet parkolni.

 

Utcai fizető parkolók

Győrben a felszíni fizetőparkoló hálózat beállói november 1-jén díjfizetés nélkül, november 2-án a szombati, november 3-án a szombati, november 4-én díjfizetés nélkül vehetőek igénybe. A III. díjzónában november 1-je és november 4-e között a parkolás díjmentes.

 

Vásárcsarnok – Ideiglenes piac

A Bartók Béla út és a Szigethy Attila út sarkán kialakított ideiglenes vásárcsarnok november 1-jén zárva lesz. A többi napon a rendes nyitva tartás van érvényben.

 

Tarcsay utcai piac

November 3-án a Tarcsay utcai piacon szombati nyitva tartás szerint 6 és 14 óra között lesz kereskedés.

 

Sportingatlanok

A Magyar Vilmos Uszoda november 1-jén zárva tart.

A további napokon a rendes nyitva tartás van érvényben.

 

A Barátság Sportpark november 1-jén korlátozott nyitva tartással üzemel. A műfüves pályák, a kiszolgáló létesítmény zárva lesznek, míg a játszótér, a futópálya és a park további sporteszközei használhatóak. A további napokon a rendes nyitva tartás van érvényben.

 

Győr – Köztemetők

A Győr-Szol Zrt. üzemeltetésében lévő Szabadhegyi, Nádorvárosi, Révfalui, Újvárosi, Sugár úti, Templom úti, Malomsori és a Koroncói úti köztemetők november 5-ig egységesen 7 és 20 óra között lesznek nyitva. A téli nyitva tartás november 6-án lép életbe, ekkortól a köztemetők 8 és 17 óra között lesznek nyitva.

A Győr-Szol Zrt. szolgáltatásairól és nyitva tartásairól információ a www.gyorszol.hu weboldalon található.

 

Hulladékszállítás

A GYHG Nonprofit Kft. hulladékszállítási működési területén a lakossági hulladékszállítás változatlanul, a Hulladéknaptárban meghirdetett módon működik.

 

Hulladékudvarok

A GYHG Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő hulladékudvarok november 1-jén egységesen zárva lesznek. A többi napon a rendes nyitva tartás van érvényben.

A GYHG Nonprofit Kft. szolgáltatásairól és nyitva tartásairól információ a www.gyhg.hu weboldalon található.