Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Tolvaj járt a városházi irodában

A közelmúltban a polgármester laptopját lopták el, ezúttal pedig több hivatali dolgozó telefonja, pénze, irata, bankkártyája tunt el. A besurranó tolvaj az ebédidőt használta ki, míg az első emeleti iroda üres volt, addig ő összeszedte az ott található személyes holmikat.

Bakács László szóvivő kiemelte, rövid időn belül ez már a második hasonló eset, ami miatt érdemes elgondolkodni a biztonsági intézkedések javításán. A nyitott városháza megtartása mellett meg kell akadályozni, hogy ilyen események a jövőben előfordulhassanak, ezért meg kell oldani az épületen belül, hogy ellenőrizetlenül ne mászkálhassanak az emberek.

A rendőrség lopás miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen. A körülményekhez hozzátartozik, hogy szerdán jegyzői fogadónap volt, ezért többen is megfordultak az épületben.