Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Tájékoztató szolgáltatásokról és nyitva tartásokról – Karácsony és Újév

Hiba-és kárbejelentés, szolgáltatási hibabejelentő

A Győr-Szol Zrt. hiba-és kárbejelentő vonala a 96/50-50-55-ös telefonszámon minden naptári napon 0-24 órában hívható.

 

Ügyfélszolgálatok

 

A Győr-Szol Zrt. és a GYHG Nonprofit Kft. ügyfélszolgálati irodáinak nyitva tartása és a telefonos ügyfélszolgálat elérhetősége: december 19-én 8 és 15 óra között, december 20-án 8 és 12 óra között, december 23-án 8 és 12 óra között, december 30-án 8 és 14 óra között, december 31-én 8 és 12 óra között. A pénztárak fél órával előbb bezárnak.

 

Parkolás - Győr

Jókai és Révai parkolóház, Dunakapu mélygarázs:

A Jókai, a Révai és az Árpád parkolóházban, valamint a Dunakapu mélygarázsban folyamatosan a mindenkor érvényben lévő díjakért lehet parkolni.

 

Utcai fizető parkolók

 

Győrben a felszíni fizetőparkoló hálózat beállói december 24-én a szombati parkolási rend vehetőek igénybe, az I. és a II. övezetben 8 és 14 óra között díjköteles, a III. övezetben a parkolás díjmentes. December 25-én és december 26-án a felszíni fizetőparkoló hálózat beállói díjfizetés nélkül használhatóak. December 27-én és december 28-án a felszíni fizetőparkoló hálózat beállói a szombati parkolási rend szerint vehetőek igénybe, az I. és a II. övezetben 8 és 14 óra között díjköteles a parkolás, a III. övezetben díjmentes. December 29-én a felszíni fizetőparkoló hálózat beállói díjfizetés nélkül használhatóak. December 30-án és december 31-én a felszíni fizetőparkoló hálózat beállói a rendes munkanapi parkolási rend szerint vehetőek igénybe, az I., II., és III. övezetben 8 és 18 óra között díjköteles a parkolás. Január 1-jén a felszíni fizetőparkoló hálózat beállói díjfizetés nélkül vehetőek használhatóak.

 

 

Vásárcsarnok – Kereskedők utcája

 

A felújított Vásárcsarnok és a Kereskedők utcája december 25-én, december 26-án, valamint január 1-jén zárva tart.

 

 

Tarcsay úti piac

 

A Tarcsay úti piac december 25-én zárva lesz. Ugyanitt december 21-én és december 28-án a rendes nyitva tartás szerint lesz kereskedés.

 

 

Sportingatlanok


A Magyar Vilmos Uszoda december 24-én, december 25-én, december 26-án, december 31-én és január 1-jén zárva lesz.

 

A Barátság Sportpark december 24-én, december 25-én, december 26-án, december 31-én és január 1-jén korlátozott nyitva tartással üzemel. A műfüves pályák, a kiszolgáló létesítmény a fenti napokon zárva lesznek, míg a játszótér, a futópálya és a park további sporteszközei használhatóak.

 

 

Győr – Köztemetők

A Szabadhegyi, Nádorvárosi, Révfalui, Újvárosi, Sugár úti, Templom úti, Malomsori és a Koroncói úti köztemetők egységesen 8 és 17 óra között lesznek nyitva. Az ünnepi nyitva tartás ideje alatt a temetőgondnokság szolgáltatás nem működik.

 

 

A Győr-Szol Zrt. szolgáltatásairól és nyitva tartásairól információ a www.gyorszol.hu weboldalon található.

 

 

Hulladékszállítás

 

Győrben a szerdai napon gyűjtött társasházi vegyes hulladékszállítás december 25-én és január 1-jén az ünnepnapokra való tekintettel irányítottan elmarad.  Az e két napon hulladékszállításban érintett társasházak esetében december 25-e helyett december 27-én, január 1-je helyett pedig január 3-án érkezik a hulladékgyűjtő autó. Mindkét módosított napon megszokottak szerint reggel 6 órára kérjük kitenni a kukákat a házak elé.

 

Vidéken a szerdai napon aktuális bio hulladék elszállítás december 25-én és január 1-jén az ünnepnapokra való tekintettel irányítottan elmarad. Ezen települések esetében a szállítás módosított időpontja a www.gyhg.hu weboldalon olvasható táblázat tartalmazza.

 

Hulladékudvarok

A GYHG Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő győri hulladékudvarok december 24-én, december 25-én, december 26-án, december 31-én és január 1-jén zárva lesznek. A többi napon a megyeszékhely hulladékudvarai a rendes nyitva tartás szerint működnek. A vidéki hulladékudvarok zárva vannak.

 

 

A GYHG Nonprofit Kft. szolgáltatásairól és nyitva tartásairól információ a www.gyhg.hu weboldalon található.