image
image
image
image
image
image
image
image

Tájékoztató szolgáltatásokról és nyitva tartásokról – 2018. október 23.

Hiba-és kárbejelentés, szolgáltatási hibabejelentő

A Győr-Szol Zrt. hiba-és kárbejelentő vonala a 96/50-50-55-ös telefonszámon minden naptári napon 0-24 órában hívható.

 

Ügyfélszolgálatok

 

A Győr-Szol Zrt. és a GYHG Nonprofit Kft. ügyfélszolgálati irodái október 22-én és október 23-án egységesen zárva lesznek, a telefonos ügyfélszolgálat nem működik.

 

Parkolás - Győr

Jókai és Révai parkolóház, Dunakapu mélygarázs:

A Jókai és a Révai parkolóházban, valamint a Dunakapu mélygarázsban folyamatosan a szokásos, érvényben lévő díjakért lehet parkolni.

 

 

Utcai fizető parkolók

 

Győrben a felszíni fizetőparkoló hálózat beállói október 20-án a szombati, október 21-én díjfizetés nélkül, október 22-én a szombati, október 23-án díjfizetés nélkül vehetőek igénybe. A III. díjzónában október 20-as és október 23-a között a parkolás díjmentes.

 

 

Vásárcsarnok – Ideiglenes piac

 

A Bartók Béla út és a Szigethy Attila út sarkán kialakított ideiglenes vásárcsarnok október 20-án és október 21-én a rendes nyitva tartás szerint üzemel. Október 22-én és október 23-án a létesítmény zárva lesz.

 

 

Tarcsay utcai piac

 

Október 20-án a Tarcsay utcai piacon szombati nyitva tartás szerint 6 és 14 óra között lesz kereskedés.

 

Sportingatlanok

 

A Magyar Vilmos Uszoda október 23-án zárva tart.

A további napokon a rendes nyitva tartás van érvényben.

 

A Barátság Sportpark október 23-án korlátozott nyitva tartással üzemel. A műfüves pályák, a kiszolgáló létesítmény zárva lesznek, míg a játszótér, a futópálya és a park további sporteszközei használhatóak. A további napokon a rendes nyitva tartás van érvényben.

 

 

Győr – Köztemetők

A Győr-Szol Zrt. üzemeltetésében lévő Szabadhegyi, Nádorvárosi, Révfalui, Újvárosi, Sugár úti, Templom úti, Malomsori és a Koroncói úti köztemetők október 20-án, október 21-én, október 22-én és október 23-án egységesen 7 és 20 óra között lesznek nyitva.

 

 

A Győr-Szol Zrt. szolgáltatásairól és nyitva tartásairól információ a www.gyorszol.hu weboldalon található.

 

 

Hulladékszállítás

 

A GYHG Nonprofit Kft. hulladékszállítási működési területén a lakossági hulladékszállítás változatlanul, a Hulladéknaptárban meghirdetett módon működik.

 

Hulladékudvarok

A GYHG Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő hulladékudvarok október 23-án egységesen zárva lesznek. A további napokon a rendes nyitva tartás van érvényben.

 

 

A GYHG Nonprofit Kft. szolgáltatásairól és nyitva tartásairól információ a www.gyhg.hu weboldalon található.