Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Szabadhegy: Felújították a buszmegállókat

Pénteken délelőtt Simon Róbert Balázs jelképesen átadta az elkészült buszmegállókat, amelyeket a lakosság nevében Hajszán Gyula önkormányzati képviselő vett át.

A József Attila út forgalmi szerepe jelentősen megnövekedett az új családi házas beépítések, valamint a szabadhegyi városrész fejlődése révén. Az utcában elsősorban két megálló burkolat-javítása vált szükségessé a 167. és a 113. számú épületek előtt. A burkolat az évek során elhasználódott, több helyen megsüllyedt, az úthibákban megmaradó csapadékvíz károsította a pályaszerkezetet. A szokatlanul enyhe és száraz téli időjárást kihasználva január közepén végeztette el a javításokat az Útkezelő Szervezet.

A 113. számú háznál lévő burkolat megsüllyedését a víznyelő meghibásodása okozta. A teherbírás javítása érdekében a megállónál a költségesebb, de erősebb bazalbetonnal burkolták a buszmegállót. A két megálló esetén a szegélyköveket is kicserélték száz méter hosszúságban.

A javítási munkálatok összesen 250 négyzetmétert érintettek és 3,5 millió Ft-ba kerültek.