image
image
image
image
image
image
image
image

Rendőrségi hírek

Elterelik az áldozat figyelmét

Győrben a Bisinger sétány egyik lakásába csütörtök délelőtt két ismeretlen hölgy bekéredzkedett egy idős hölgyhöz és vizet kértek. Miközben figyelmét elterelték, harmadik társuk az idős hölgy 270.000,- Ft-ját eltulajdonította a konyhaszekrényből.
Hasonló eset történt ugyanezen a napon Győrben az Árpád út egyik lakásában is. Feltehetően ugyanezen elkövetők kéredzkedtek be vízért a szintén idős asszonyhoz, miközben elterelték a figyelmét, harmadik társuk a szobaszekrényben lévő 70.000,- Ft megtakarított pénzt elvitte.

Kerékpár-lopás

A Győri Rendőrkapitányság Bunügyi Osztálya nyomozást folytat lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt ismert személyek ellen, akik 2007. augusztus 6-án a Rába Quelle Élményfürdő bejárata melletti kerékpár-tárolóból eltulajdonítottak egy Fancy Bike Super 6600 típusú MTB kerékpárt. A kerékpár tulajdonosának kilétét ezidáig nem sikerült megállapítani.
A rendőrség kéri annak jelentkezését, akinek a fenti napon és helyen a kerékpárját eltulajdonították, hivatali időben jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon a 96/520-000/15-33 vagy 12-95-ös telefonszámokon.

Szemtanúk jelentkezését várják

A Győri Rendőrkapitányság szemtanúk jelentkezését várja az alábbi közlekedési balesettel kapcsolatban. 2007. augusztus 16-án 20.45 óra körüli időben ismeretlen forgalmi rendszámú, régebbi típusú (feltehetően LADA) kék színu személygépkocsi vezetője Győrben a Simor János püspök terén közlekedett, amelynek során érintőlegesen nekiütközött egy Ford személygépkocsi jobb hátsó sárvédőjének. A sofőr megállás nélkül továbbhajtott a Töltésszer út irányába.
Akik a balesettel kapcsolatban információval rendelkeznek, kérjük jelentkezzenek a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán vagy hívják a 96/520-092 vagy 96/520-094-es telefonszámokat.

Éjszaka se hagyjunk értéket a gépkocsiban

Ismeretlen tettes keddre az egyik éjszaka Téten egy kerítéssel körbekerített lakóházhoz tartozó lezáratlan garázsban az ott parkoló gépkocsi ablakát betörte és az autóban hagyott táskát a benne lévő iratokkal, készpénzzel eltulajdonította. 270.000,- Ft lopási és 20.000,- Ft rongálási kárt okozott.

Nagyobb értéku kerékpárlopás

Győrben a Kiskúton lévő camping területéről 2 db fához lakattal lezárt kerékpárt lopott el spanyol turistáktól ismeretlen tettes, a kerékpárok együttesen kb. 400.000,- Ft értékuek.

Elfogott betörők

Az egyik éjszaka ismeretlenek ajtókirántás módszerével betörtek Győrben az N-Joy Discoba, ahonnan 43.500,- Ft értékben szeszesitalt és dohányárut tulajdonítottak el. A bevezetett intézkedések eredményeképpen a rendőrök elfogtak egy férfit és egy nőt, akiknél megtalálták az ellopott értékeket.