Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Megyei költségvetés – túl az első fordulón

Molnár Rita, a Pénzügyi és Vagyonkezelő Bizottság (PVB) elnöke elmondta, hogy a PVB tagjai megtárgyalták és egyhangúan támogatják a megyei önkormányzat 2007. évi költségvetési rendelet-tervezetét, és azt változtatás nélkül javasolják a megyei közgyulés elé terjeszteni.

Szakács Imre, a megyei közgyulés elnöke felhívta a képviselők figyelmét arra, hogy a javasolt módosításokat mindenképpen szükséges írásos formában is benyújtani, erre február 20-án, 16.00 óráig lesz lehetőség. A szóbeli hozzászólásokat követően a képviselők 27 igen, 11 nem szavazat mellett úgy döntöttek, hogy a 2007. évi megyei költségvetést „részletes vitára alkalmasnak tartják”. A következő testületi ülést, egyben a megyei költségvetés második fordulós tárgyalását - és terv szerint elfogadását - március 2-án tartják. - számolt be lapunknak Ponty Zita, megyei sajtóreferens.