Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Megváltozik a Pesti út forgalmi rendje!

Az 1-es sz. főút Mártírok úti szakasz átépítése miatt korábban egyirányúsították az ETO Park melletti Mártírok útját és a Pesti utat a Tóth László út és Ipar úti csomópont között. A Mártírok úti fejlesztés hamarosan a végéhez ér, a műszaki folyamatok előrehaladtával pénteken (2019. 09. 13.) a reggeli csúcsot követően délelőtt megszüntetik az egyirányú forgalmi rendet és újból kétirányú lesz a Mártírok útja és a Pesti. A Kardán úti körforgalomban lévő sávszűkítés is megszűnik.

 

Használható már az autósok számára a Reptéri út és a Dohány utca, azonban az újonnan elkészült, 1-es főúti fel-és lehajtóágak még nem használhatók a műszaki átadás lezárásáig.

 

Kérünk minden erre közlekedőt, hogy ne megszokásból közlekedjenek! - tájékoztatott Győr Megyei Jogú Város Útkezelő Szervezete.