Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Megnyílik a vásárcsarnok

2019. november 15-től látogatható a megújult vásárcsarnok…

 

A teljes rekonstrukción átesett épületben november 15-től a korábbinál lényegesen jobb körülmények között, komfortos környezetben kínálják portékáikat a termelők, kereskedők és vásárolhatnak a látogatók.


A Herman Ottó utcai Vásárcsarnok felújítását, hozzá kapcsolódóan parkolólemez építését, valamint zöldterület-fejlesztést is tartalmazó, a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében megvalósuló projekt 2018. júliusában vette kezdetét. Magának a győri vásárcsarnok épületének átfogó rekonstrukciós munkálatai tavaly szeptember első felében kezdődtek.

 

A vásárcsarnok épülete közvetlen kapcsolatban áll a szomszédságában felépült parkoló lemezzel. November 15-ét követően a vásárlók az első órában ingyenesen állhatnak meg a parkolóházban, ennek letelte után a díj óránként 200 forint. A vásárcsarnok épülete hétfőnként továbbra is zárva lesz. Kedden, csütörtökön és szombaton 6 és 15 óra, szerdán és pénteken 6 és 17 óra, vasárnap 6 és 11 óra között tart nyitva.