Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Közlekedési információk

A 2006. évre vonatkozó belvárosi behajtási engedélyeket 2007. február 15-ig fogadják el, ezt követően már csak a 2007-re szóló engedélyek az elfogadottak. A hosszabbítással kapcsolatos ügyintézést az Útkezelő Szervezet irodájában ügyfélfogadási napokon lehet megtenni.

Helyreállt az eredeti forgalmi rend a Kiss János úton, a vízcsőtörés kijavítása után a 11-es és 16-os buszok ismét a Kiss János úton közlekednek.

Közvilágítási oszlopokat állítanak a Jereváni út – Zöld út csomópontban, a munkagépek elfoglalják a fél útpályát.

Tisztítják a csatornavezetéket az Ipar úton a Fehérvári úti jelzőlámpás körforgalomnál, a belső sávot lezárták, melyet jelzőtáblák jeleznek. A korlátozásra hétköznap kell számítaniuk.

Forgalmirend változás történt a Kör tér – Árnyas utca – Kertalja út – Urhajós utca útvonalon, valamint a Szitásdomb utcában: a korábbi jobbkéz-szabályozás helyett elsőbbségadás kötelező szabályozás lépett életbe. Ne megszokásból közlekedjenek!

Folytatják a csatornavezeték építését a Hédervári úton a Duna és Zemplén utcák közötti szakaszon, a fél útpályát munkagépek foglalják el, a forgalmat időszakosan jelzőőrök irányítják.

Megnyitották a lakóforgalom számára a Szarvas utcát. A tavasszal kezdődő gázvezeték-cserét követő útépítésig ideiglenes burkolaton lehet közlekedni, a 13-as buszjáratok továbbra is terelőúton, a Töltésszer út felé közlekednek.