Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Köszönet a városnak

A Kick Boksz világszövetség köszönetet mondott az eddigi egyik legjobb világverseny győri megrendezéséért. A serleget Borkai Zsolt polgármesternek az újdonsült Európa-bajnokok nyújtották át…

 

Király István az Európai Kick Boksz Szövetség elnöke a szeptemberi városi közgyűlés elején kért szót, és köszönte meg a városnak az utánpótlás Európa-Bajnokság magas színvonalú rendezését. A sportvezető tolmácsolta Roy Bakernek, a Wako Kick Boksz Világszövetség elnökének köszönő szavait is, aki az eddigi egyik legjobb és legjobban szervezett világversenynek nevezte a győrit. „Külön köszönet Borkai Zsolt polgármesternek és munkatársainak azért az együttműködő hozzáállásért, amellyel közösen sikerre vittük az EB-t.”

 

Király István elmondta, Magyarország 2021-re ismét pályázik, és ha elnyerik a rendezés jogát, szívesen rendeznék ismét Győrben az eseményt. Borkai Zsolt az egész város nevében köszönte meg az elismerést, és saját kollégáinak is köszönetet mondott: „Az idei nyár különösen is sűrű volt a győri világesemények szempontjából, amelyek mindegyike nagy sikerrel zajlott. Ehhez kemény és áldozatos munkára volt szükség.”

 

A köszönet jeleként az ifjú Európa-bajnokok adták át az EB serleget Borkai Zsolt polgármesternek.