Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Két gázolás egy napon

Hétfőn reggel a 12 éves kislány a buszmegállóban várakozott, amikor a Puskás Tivadar úton nem az útviszonyoknak megfelelő sebességgel közlekedő 29 éves győri férfi autója megcsúszott, és felhajtott a jobboldali útpadkára. Itt ütötte el a kislányt, majd kidöntötte a buszmegálló jelzőtábláját, egy szemetest, végül pedig egy villanyoszlopnak ütközött.

Az autó a villanyoszlopról visszacsapódott, és az úttesten keresztbe fordulva állt meg. A kislányt életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

A nap folyamán, az esti órákban újabb baleset történt. Egy 82 éves mosonszentmiklósi férfi fél tíz előtt néhány perccel a Szentlélek templomnál kelt át a zebrán, amikor a Pápai út felől nagy sebességgel érkezett egy gépkocsi. Az autó vezetője már nem tudott megállni, és elgázolta a férfit, aki a helyszínen életét vesztette. - tájékoztatta lapunkat Kocsis Tünde, a rendőrség sajtóreferense.