Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

I. Győri Alter-Pop Fesztivál

A rendezvényen hat koncertet hallgathatnak meg a mufaj kedvelői. A programot szamurájkard vívás bemutató is szinesíti.

A fesztivált a mosonmagyaróvári és győri tagokból álló APNOÉ instrumentális progresszív rockzenéje nyitja, majd a nemrég második nagylemezét megjelentető MIND1 koncertje következik a rájuk jellemző sanzonos, tangós, etno-underground stílusban. Ezután „levetkőzetetett” dalok hangzanak el Almási Enikő és Mohai Tamás előadásában. Majd egy kis szamurájkard-vívás bemutató után a Pál Utcai Fiúk lép színpadra.

Itt lép fel először Győrben a hazai „partis-élőzenés” színtér elsőszámú zenekara a 2006 végén 10 éves fennállását ünneplő Colorstar.  Ízelítőt kaphatunk a zenekar ez idő alatt megjelent 3 lemezének dalaiból és meghallgathatjuk a még készülőfélben lévő negyedik album egy-egy próbadarabját.

Zárásként Dönci és barátai etno-presszó-rockja vezeti le a feszültséget: Dénes József „Dönci” az Európa Kiadó és a Balaton zenekarok egykori gitáros-zeneszerzője vezényletével hallhatunk világslágereket különös feldolgozásban. Az alkalmi formációban szerepel többek között a Dél-Alföldi szaxofonegyüttesből, és egyéni Kispál feldolgozáslemezéről is ismerős Ágoston Béla is.

További információk ITT