image
image
image
image
image
image
image
image

Győri útinfók

Forgalmi rend változás! A Szentiváni út – Hecsei úti felüljáró csomópontjában új jelzőlámpás irányítást építettek, a forgalmi rendet megváltoztatták: a korábban főirányként megszokott Szentiváni út – Hutőház út útvonal alárendelt útként csatlakozik a Hecsei úthoz! Ne megszokásból közlekedjenek, figyeljék a forgalmi rend változásra vonaktozó jelzőtáblákat!

Felújítják a Hajdú utca burkolatát, az utat lezárták a forgalom elől. A Szent Imre út - Szauter úti körforgalom felől a Nagy Imre út felé igyekvőket a Szauter útra terelik.

Beszakadt az útburkolat a Batthyány tér – Bajcsy-Zs. út csomópontban, az úttest közepét elkerítették a forgalom elől.

Társasház építés miatt lezárták a fél útpályát és a parkolósávba terelték a forgalmat a Battyány tér déli oldalán a Kiss János és Gátdonyi utcák közötti szakaszon.

Csatornavezeték rákötést végeznek a Zrínyi úton a Hunyadi utcánál, az Eszperantó út irányába haladók félpályás útlezárásra számítsanak! A forgalmat napközben jelzőőr iráynítja!

Az egykori olajgyár bontása miatt lezárták a Bercsényi liget Erkel F. út és Ecet utca közötti szakaszát, valamint korlátozták az Ecet utca forgalmát.

Lakóparkhoz kapcsolódó úthálózat fejlesztés miatt sávelhúzásra kell számítani a József Attila úton a Rózsák terénél.

Úthálózat fejlesztést megelőző közmuépítés miatt lezárták a Vas Gereben utcát a Türr István és Rákóczi utcák közötti szakaszon, kerülni a Móricz Zsigmond rakpart felé lehet.

Társasház építés miatt útszukület van a Móricz Zsigmond rakparton a Tarcsay Vilmos és Kiss János utak közötti szakaszon. -jelentette az Útkezelő Szervezet.