image
image
image
image
image
image
image
image

Felhívás és letölthető nyilatkozat

Felhívás a vezetékes gáz- vagy távhő-szolgáltatási szerződéssel nem rendelkező háztartások téli rezsicsökkentésével kapcsolatos intézkedésről

 

 

A téli rezsicsökkentés végrehajtását követően szükségessé váló további intézkedésekről szóló kormányhatározat alapján a téli rezsicsökkentésben korábban nem részesült, a vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot felhasználó háztartások is egyszeri természetbeni támogatásban részesülnek a fűtési költségeik viselésével összefüggésben.

A természetbeni juttatás 12.000,- Ft értékű tüzelőanyag, melynek szállításáról a felhasználónak kell gondoskodnia.

 

A természetbeni támogatás igénylése formanyomtatványon történik, mely legkésőbb 2018. október 15. napjáig nyújtható be, mely határidő elmulasztása jogvesztő.

 

A formanyomtatvány IDE KATTINTVA letölthető, vagy személyesen átvehető

  • a Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Humánszolgáltatási Főosztály Népjóléti Osztály ügyfélfogadásán (Győr, Honvéd liget 1.),
  • a Lakossági Információs Irodákon (Győr, Szent László út 35.; Győr, Szertári út 4.; Győr, Déryné út 50.), illetve
  • a Család- és Gyermekjóléti Központ  telephelyein (Győr, Szigethy A. út 109.; Győr, Mónus I. út 41.; Győr, Árpád út 38/B.; Győr, Kossuth u. 58.).

 

A kitöltött igénybejelentők benyújtására a fent felsorolt helyeken van lehetőség.

 

Nem felel meg a feltételeknek az a háztartás, amely már a téli rezsicsökkentés korábbi intézkedései során támogatásban részesült, vagy kizárólag elektromos fűtési móddal rendelkezik.

 

Az igénybejelentések jogosságát a hivatásos katasztrófavédelmi szerv vizsgálhatja. Amennyiben a vizsgálat valószínűsíti, hogy az igénybejelentő rosszhiszeműen járt el, az önkormányzat szabálysértési, vagy - minősítő körülmény fennállása esetén – büntetőeljárást kezdeményez.

 

A támogatásról további információ a Népjóléti Osztály ügyfélfogadásán, illetve a 96/500-552 telefonon kérhető.