image
image
image
image
image
image
image
image

Éjszakai járatok a nyárnyitó hétvégén

Az idén június 15-én, pénteken és június 16-án, szombaton is ingyenes szabadtéri koncerten szórakozhatunk. A hazajutást az önkormányzat mindkét napon ingyenes éjszakai buszjáratokkal segíti. Útlezárásra kell számítani a koncertek idején.

 

A programokon résztvevők biztonsága érdekében a rendőrség ideiglenes forgalomkorlátozást rendelt el 2018. június 15-én (esőnap esetén június 17-én) és 2018. június 16-án 19.00 - 24.00 óra közötti időben Győrött, a Kossuth híd, révfalui hídfő (Rónay Jácint út és a Dózsa György út kereszteződésétől), és Móricz Zsigmond rakpart, Dunapart Rezidencia közötti teljes szélességű szakaszán. A Kossuth híd ideiglenes forgalomkorlátozása alatt a kerülőútvonalnak Széchenyi híd, Jedlik híd, valamint a Petőfi híd ajánlott. A lezárt útszakaszra a megkülönböztető jelzéssel ellátott gépjárműveken és a menetrendszerinti autóbuszjáratokon kívül mindennemű jármű behajtása tilos.

 

Felhívjuk a figyelmet arra is, hogy az útlezárás ideje alatt a Káptalandombra való fel- és lehajtás egyik irányból sem lehetséges, a forgalomkorlátozás, illetve a Bécsi Kapu tér építési munkái miatt, amiért kérjük az érintettek türelmét és szíves megértését.

 

2018. június 15-én a Magna Cum Laude – Virtuózok koncert (esőnap: 2018. június 17-én, vasárnap), valamint 2018. június 16-án, szombaton a Kovalsky meg a Vega koncert után a résztvevők hazaszállítása céljából díjmentes éjszakai különjáratok indulnak a Dunakapu tér megállóhelyről (az alsó rakpartról):

 

  • 901 jelzéssel az 1-es vonalán Újvárosba, majd Sziget és Pinnyéd útvonalon;
  • 907 jelzéssel a Tihanyi Árpád út – Mester utca útvonalon, majd a 7-es vonalán Szabadhegyre, onnan a Templom utca után a 6-os vonalán Kismegyerre;
  • 911 jelzéssel a 11-es vonalán Bácsára, majd Sárásra, visszafelé a 6-os útvonalán (a Hédervári úton), körjáratként;
  • 917 jelzéssel a 17-es vonalán Adyvároson keresztül a Zöld utcába és az Erfurti útra;
  • 921 jelzéssel a Kert utca – Pápai út – Illyés Gyula utca – Marcalváros útvonalon Ménfőcsanakra, majd Gyirmótra;
  • 922 jelzéssel a Baross Gábor út – Nagy Imre út – Lajta út útvonalon Marcalvárosba;
  • 931 jelzéssel Gyárváros és Likócs (Szentvid utca és Kövecses utca megállóhelyek) érintésével Győrszentiván, Kálmán Imre útra (homoksori betéréssel).

 

Az autóbuszjáratok indulási időpontja:

 

  • 2018. június 15-én, pénteken (vagy esőnap esetén június 17-én, vasárnap): 23.20 óra
  • 2018. június 16-án, szombaton: 23.00 óra

 

A programok esetleges csúszása esetén az autóbuszok is később indulnak, megvárva a rendezvény végét!

 

Az éjszakai járatok részletes menetrendje a www.enykk.hu honlapról letölthető.