image
image
image
image
image
image
image
image

Déltől este hétig ismét leállnak a kukásautók!

A Kommunális Szolgáltató arról tájékoztatja a lakókat, hogy a 29. hétre prognosztizált nagy meleg miatt 2007. július 16-tól visszavonásig Győrben és vidéken egyaránt a meghirdetett napon, de a szokásostól eltérően a kánikulai munkarendnek megfelelően reggel hat órától délig, majd este hét órától másnap reggel hat óráig gyujti a hulladékot.
A mindennapi életben ez azt jelenti, hogy a fenti időszakban a meghirdetett járatnapon továbbra is reggel hat órára kell a hulladékgyujtő edényt/edényeket ürítésre kitenni és az ürítésig – ami délután helyett éjszaka történik – kint kell hagyni őket az ingatlan előtt.

Amennyiben a Kommunális Szolgáltató Kft. nem ürítette ki a hulladékgyujtő edényt/edényeket, akkor annak nem a szolgáltatás elmaradása, hanem a kánikula miatti különleges munkarend az oka. Kérjük, hogy ilyen esetben ne vigyék vissza edényét/edényeket, mert azok ürítése a járatnapon, de későbbi időpontban aktuális és ne telefonáljanak ügyfélszolgálatra, mert a késés irányított.

A kánikulai munkarendet a dolgozók egészségi állapotának védelme érdekében vezetik be. Az éjszakai hulladékgyujtésből adódó esetleges zajhatás miatt a megértésüket és türelmüket kérik.

További információval a szovivo@komszol.hu e-mail címen állnak az Önök rendelkezésére a Kommunális Szolgáltató munkatársai.