image
image
image
image
image
image
image
image

Dél-koreai delegáció Győrben

Húsz fős dél-koreai delegáció érkezett városunkba augusztus 27-én, hétfőn. A küldöttséget a városházán fogadták, ahol szakmai előadásokon vettek részt.

Hye In, Kong vezetésével a Koreai Ipari Technológia Alapítvány (KOTEF) képviseletében egy 20 fős dél-koreai csoport tett látogatást a Polgármesteri Hivatalban hétfőn délelőtt.

A csoport tagjai részben dél-koreai önkormányzatok befektetési osztályáról jöttek, részben a KOTEF tagjai, valamint egy személy a Kereskedelmi- Ipar- és Energia Minisztérium regionális beruházási részlegét képviselte.

A küldöttség vezetője köszönetet mondott azért, hogy lehetőséget teremtettek számukra, hogy tájékozódjanak a győri lehetőségekről.  Elmondta, a delegáció tagjai Dél-Korea különböző tartományaiból és önkormányzataitól jöttek azért, hogy tanulmányozhassák Győr gazdasági helyzetét, külön is az ipari parkot, és annak muködését.

A küldöttséget Révi Zsolt főépítész tájékoztatta őket a győri gazdaságfejlesztési tervekről és lehetőségekről. A Győri Ipari Parkot Balogh László ügyvezető igazgató mutatta be, majd a Pannon Autóipari Klaszter bemutatása következett Oláh István projekt menedzser előadásában.