Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Árhullám várható

2020. február 4-én, kedden délután lezárják a Petőfi híd alatti parkolók egy részét, a későbbiekben a Móricz Zsigmond alsó rakparti útját is érintheti a korlátozás…

 

Az Országos Vízügyi Főigazgatóság adatai szerint árhullám vonul le a Mosoni-Dunán az elkövetkező napokban, melynek mértéke elérheti a belvárosban a Móricz Zsigmond alsó rakparti út szintjét. A mért és előrejelzési adatokat folyamatosan figyelemmel kíséri az Útkezelő Szervezet és amennyiben a Mosoni-Duna vízszintje meghaladja a 4 méter 30 cm-es mértéket, akkor az alsó rakparti utat lezárják a forgalom elől.

 

A vízszint változásátától függően a későbbiekben további tájékoztatást adunk. – közölte Máthé-Tóth Péter Győr Megyei Jogú Város Útkezelő Szervezetének sajtószóvivője.

 

Részleges parkolólezárás

 

A Rába folyó várható áradása miatt a Győr-Szol Zrt. 2020. február 4-én, kedden 16 órától lezárja Győrben a kezelésében lévő, Petőfi-híd alatti ingyenes parkoló egy részét, a közlekedő út és a folyó között elhelyezkedő parkolóhelyeket. Az előrejelzések szerint a folyó szerdán kiléphet medréből, ezért a szolgáltató kéri a közlekedő út és a folyó közötti részen parkoló járművek vezetőit, hogy minél előbb hagyják el a területet. Az árhullám levonulását és a szükséges takarítási munkálatok elvégzését követően a Győr-Szol Zrt. ismét megnyitja a parkoló teljes területét.