image
image
image
image
image
image
image
image

A BBMMK a II. félévben is tartalmas programokat kínál

Színházi programokkal és koncertekkel várja az érdeklődő közönséget a II. félévben is a Bartók Béla Megyei Muvelődési Központ. Az őszi-téli programkínálat összeállításánál valamennyi korosztály igényét igyekeztek szem előtt tartani a szervezők. A Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat támogatásával megvalósuló rendezvények elsődleges célja, hogy a győri közönségen túl elősegítse a vidéki lakosság színház- és koncertlátogatását is, remélve, hogy ezzel a lehetőséggel – a musorkínálatot látva - egyre többen élnek majd megyénk más településének lakói is.

A 2007. II. félévi rendezvények között fontos szerepet kap a zene és a vidámság. Örömteli, hogy a szervezők különös gonddal figyeltek a legifjabbak igényeire is, hiszen a nekik szóló bőséges kínálatból kedvükre válogathatnak, mivel ősztől több zenekari koncert és mesejáték várja őket az intézmény színháztermében.

A Pannon Várszínház előadásában egy musicalt és egy zenés vígjátékot, a Kalocsai Színház vendégszereplésében pedig egy szokatlan, ámde korának annál jellegzetesebb musicalét mutatják be meghívott vendégmuvészek. Igazi csemegének ígérkezik a kicsiknek és nagyoknak egyaránt kellemes szórakozást nyújtó „Mátyás király krónikái” címu zenés játék, a Forrás Színház előadásában. Végezetül két méltán híres énekesnő – Koncz Zsuzsa és Halász Judit – koncertje zárja az idei színházi évadot a Bartók Béla Megyei Muvelődési Központban. – számolt be Ponty Zita megyei sajtóreferens.

További részletek és információ: www.bbmmk.hu